Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ampelregeringen ønsker at hæve grænsen for skattefrit krypto-handel, men møder modstand i Unionsfraktionen.

Krypto-Freigrenze: Warum die Verhandlungen stocken

## Ampelregeringen planlægger at hæve grænsen for skattefri krypto-handel

Den tyske regeringskoalition, også kendt som Ampelregeringen, planlægger at hæve grænsen for skattefri kryptovalutahandel. Dette skridt har dog mødt modstand fra medlemmer af Unionsfraktionen.

### Baggrund
Ampelregeringen består af SPD, De Grønne og FDP-partierne og har foreslået at hæve den nuværende grænse på 600 euro for skattefrie kryptohandler. Hvis forslaget bliver vedtaget, vil den skattefrie grænse blive hævet til 2000 euro.

### Baggrundsstrid
Men lovforslaget har mødt modstand fra medlemmer af Unionen, især fra det konservative CDU-parti. Kritikere hævder, at hævningen af grænsen vil underminere statens evne til at indkræve skatter og åbne døren for skatteunddragelse og illegale transaktioner.

### Reaktioner
Mens nogle medlemmer af ampelregeringen støtter forslaget og mener, at det vil skabe større gennemsigtighed og regulering på markedet, er modstandere bekymrede over dets potentielle negative konsekvenser.

### Konklusion
Debatten om hævelsen af den skattefrie grænse for kryptohandel fortsætter, og det er stadig uklart, om forslaget vil blive vedtaget trods modstanden fra Unionsfraktionen. Det vil være interessant at se, hvordan ampelregeringen vil håndtere denne interne uenighed og finde en løsning, der tilfredsstiller både tilhængere og modstandere af det kontroversielle lovforslag.

Exit mobile version