Krypto News

Analyse af KuCoin Token (KCS): En gennemgang af en typisk børsetoken

KuCoin Token (KCS): En typisk Børsentoken?

Den KuCoin Token med kodenavnet “KCS” er en Utility Token gennem og gennem. Den bruges til at reducere handelsgebyrerne. Disse gebyrer er allerede ret overkommelige med 0,1 procent i spot-handel. Men hvis man holder KCS i sin wallet, kan man yderligere reducere gebyrerne med 20 procentpoint. Det gøres ved at klikke på avatar-symbolet øverst til højre på børsen. Derefter klikker man på “LCS Pay Fees” og aktivere det. Herefter vil KCS automatisk blive brugt fra walleten til at betale gebyrerne.

Die Tokenomics

Den samlede forsyning af handelbare tokens er deflationær. Ved lanceringen af ​​kryptovalutaen i 2017 var der 200 millioner enheder af kryptovalutaen. Disse vil imidlertid gradvist blive reduceret med halvdelen, indtil der kun er 100 millioner enheder tilbage. Teoretisk set bør kursen derfor stige med stigende efterspørgsel. Dog ser det ud til, at planen hidtil ikke er lykkedes. KCS’ kurs er langt fra det tidligere all-time high på 23,90 US-dollar den 15. november 2021, med knap 4 US-dollar ved redaktionens deadline. Dog kan det konstateres, at ligesom mange andre altcoins, korrelerer KCS-kursen stærkt med bitcoins kurs.

Mere om KuCoin Tokenomics kan findes i Academy-Basics.

Top  Kryptokurser: Bitcoin stiger, Ethereum falder, og Dogecoin forbliver stagnerende.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button