Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Analyse: Altcoins kunne overgå Bitcoin, når Ethereum når bestemt værdi

Telegram

## Analyse af Altcoin-markedet af Benjamin Cowen

### Benjamin Cowen’s forudsætninger

Benjamin Cowen, en analytiker, mener, at det svære altcoin-marked potentielt kan komme sig under visse betingelser i forhold til Bitcoin (BTC). Cowen fremhæver, at den vigtigste indikator at holde øje med er præstationen af Ethereum (ETH) i forhold til Bitcoin (BTC), målt som ETH/BTC. Han påpeger, at når ETH/BTC-parret når en spredning mellem 0,03 BTC og 0,04 BTC på ugechartet, hvilket det nylig har gjort, kan Bitcoin’s markedsdominans (BTC.D) begynde at falde.

### BTC.D-index og Altcoins

BTC.D-indekset måler den førende kryptovalutas andel af den samlede markedsværdi. En nedgang i dette indeks tyder ofte på, at altcoins overgår Bitcoin.

Cowen mener, at vurderingen af ETH/BTC er afgørende for at forstå, om altcoin-markedet vil forbedre sig eller fortsat står over for udfordringer. I de seneste to og et halvt år har Cowen antaget, at altcoins sandsynligvis vil fortsætte med at miste værdi i forhold til Bitcoin, indtil ETH/BTC når området 0,03 til 0,04 BTC. Da ETH/BTC nu har nået 0,04, tyder det på, at en markedsændring er lige om hjørnet.

### Forudsigelse om Bitcoin’s dominans

Cowen forudsiger også, at Bitcoin’s dominans i de kommende måneder kan nå sit højdepunkt. Han mener, at BTC’s dominans muligvis allerede når sit højdepunkt i september, men det kan vare ind i december.

## Konklusion

Benjamin Cowen’s analyse af markedet tyder på, at en potentiel ændring er undervejs, da ETH/BTC-forholdet når et afgørende niveau. Det vil være interessant at se, om altcoins vil fortsætte med at stige i værdi i forhold til Bitcoin, og om Bitcoin’s dominans vil falde som forventet.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version