Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Analytiker advarer: Bitcoin kan falde yderligere på grund af manglende købsaktivitet

Expert Traders Recommend Keeping an Eye on This Emerging Coin

Bitcoin kan fortsætte med at falde på grund af manglende købsaktivitet

Erfaren handelsmand “The Flow Horse” advarer om, at Bitcoin (BTC) kan fortsætte med at falde på grund af manglende købsaktiviteter i stor skala. Han peger på, at den seneste udvikling af Ethereum (ETH) i forhold til Bitcoin (ETH/BTC) viser en stabil nedadgående trend.

### Bitcoin’s fremtidige kursudvikling
The Flow Horse mener, at BTC risikerer at opleve en langsom og vedvarende nedgang med lejlighedsvise opsving, medmindre der kommer betydelige investeringer fra store aktører.

Han forklarer: “Bitcoin kunne opleve en lignende langsom nedgang som ETH/BTC. For at ændre kursen skal store investorer komme ind på markedet og presse priserne opad.”

### Mangel på langsigtede investorer
Han påpeger, at markedet for øjeblikket er præget af kortsigtede handlende i stedet for langsigtede investorer. Selvom der er børsnoterede fonde til stede, er det ikke tilstrækkeligt til at skabe positiv dynamik, hvis der ikke er en bredere base af dedikerede købere.

### Bitcoin’s nuværende nedadgående trend
Analytikeren understreger, at Bitcoin i øjeblikket viser en nedadgående trend, præget af lavere højdepunkter og lavere lavpunkter, i stedet for at svinge inden for et interval, som nogle hævder.

### Afventende investeringsstrategi
På grund af den nuværende svaghed på kryptomarkedet har The Flow Horse investeret størstedelen af sit kapital i Stablecoins og afventer markante markedsændringer, før han foretager nye investeringer.

Bitcoin’s kursudvikling vil afhænge af, hvorvidt store investorer træder ind på markedet og skaber en købsdynamik, der kan vende den aktuelle nedadgående trend.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version