BitcoinKrypto News

Analytiker antyder, at det seneste fald i Bitcoin (BTC) kan være den sidste svindelagtige nedtur, før kryptokurrencyen gennemgår en ny stor opadgående trend.

Bitcoin kan være på vej mod en ny opadgående trend

Historiske mønstre tyder på, at den nuværende korrekturperiode for Bitcoin (BTC) måske er den sidste nedadgående bevægelse, inden kryptokurrencyen oplever en ny stor opadgående trend. Det mener i hvert fald en analytiker ved navn “TechDev”.

Ifølge TechDev kan det seneste fald i Bitcoin-prisen påvirke en opadgående bevægelse, der kunne føre til en stigning til $25.000 og fungere som et katalysator for den kommende opadgående trend.

Potentiel opadgående bevægelse

TechDev har fremlagt et diagram, der viser, at TSI-indikatoren for Bitcoin viser en opadgående krydsover. Dette er et teknisk tegn, der også var til stede i begyndelsen af tidligere opadgående markeder for Bitcoin.

Analytikeren støtter også sin analyse på Supertrend-indikatoren, der genererer bullish og bearish trendsignaler ved at undersøge, om priserne overstiger tidligere åbnings- eller lukningsniveauer i en bestemt periode.

Ifølge TechDev vil det mest optimale scenario for Bitcoin være en stigning til $50.000 i en to-måneders Supertrend, efterfulgt af en test af supporten omkring $30.000. Derefter kan Bitcoin begynde en parabolisk stigning.

TechDev spekulerede i, at denne bevægelse ville gøre det muligt for Bitcoin at tilpasse sig supportområdet for Bollinger Bands-indikatoren, der markerer begyndelsen på opadgående markeder i 2017 og 2020. Tradere bruger normalt Bollinger Bands-indikatoren til at måle volatiliteten af en aktiv.

Ligheder med 2016

Analysen af TechDev trækker også paralleller mellem den nuværende situation og 2016, hvor BTC lå over Gauss-kanalen i flere måneder og testede den som et supportniveau, før den oplevede en markant opadgående trend.

Top  Bitcoin-Kursen forventes at nå nye rekorder: Analytikere forudsiger høje priser og diskuterer halveringseffekter, forbuddet mod USDT og meget mere.

Baseret på denne sammenligning kan BTC måske gentage sin 2016-rally ved at konsolidere sig lige over Gauss-kanalen i en længere periode, inden den gradvist bevæger sig mod nye historiske højder.

Gauss-kanalen er en indikator, der siges at repræsentere en aktivs trend.

TechDev opfordrer til at opretholde en position over midten af Gauss-kanalen som en anbefaling for Bitcoin-holdere.

Det er dog vigtigt at bemærke, at fremtiden for Bitcoin og kryptomarkedet stadig er usikker. Historiske mønstre kan give en idé om mulige bevægelser, men det betyder ikke, at de altid vil gentage sig. Følgende måneder vil afgøre, om disse mønstre holder, eller om noget nyt vil påvirke markedet.

Kilder:

  • TechDev på Twitter (18. august 2023)

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button