Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Analytiker diskuterer potentialet for Bitcoin til at nå nye højder, hvis den bryder gennem en bestemt On-Chain modstand

50 Milliarden Dollar Zufluss in Bitcoin nach ETF-Einführung?

## Bitcoin kan muligvis nå nye Allzeithochs baseret på On-Chain-analyse

### Baggrundsinformation

Ein Analyst har for nylig diskuteret muligheden for, at Bitcoin kunne nå nye Allzeithochs, hvis den formår at overvinde en bestemt On-Chain-modstand. On-Chain-analysen baserer sig på den samlede mængde af den senest erhvervede kryptocurrency på hvert niveau, og analytikere ser på omkostningsfordelingen i BTC-markedet som en nøglefaktor. Især skiller et niveau på $66.250 sig ud, da det huser omkostningsgrundlaget for over 2% af alle Bitcoin UTXOs.

### UTXO Realized Price Distribution (URPD)

Grafikken for UTXO Realized Price Distribution (URPD) fra Glassnode viser, at mange investorer har købt ved priser over den nuværende spotpris. Ved en genprøvning af disse niveauer kunne investorer, der oplever tab, være tilbøjelige til at komme ud på deres break-even-niveauer, hvilket ville føre til stærke modstandspunkter. Alligevel indikerer dataene, at når dette modstandsniveau brydes, kan nye Allzeithochs nås.

### Analyse fra IntoTheBlock

En yderligere analyse fra IntoTheBlock viser, at cirka 10% af alle adresser har købt deres mønter mellem den nuværende spotpris og det hidtidige Allzeithoch, hvilket betyder, at 5,16 millioner adresser oplever tab. Med Bitcoin handel omkring $62.800 i øjeblikket, er der tegn på en potentielt markant prisstigning i den seneste rækkevidde.

### Konklusion

Generelt synes markedets stemning vedrørende overvindelsen af On-Chain-modstandsniveauet at være blandet, hvor nogle analytikere er optimistiske og forudser nye højdepunkter, når Bitcoin bryder dette afgørende niveau. Omkostningsfordelingen viser klare områder med høj købsaktivitet, som potentielt kunne udgøre fremtidige modstandspunkter, men de tynde niveauer efter denne vigtige mærke kunne bane vejen for en betydelig prisstigning.

Exit mobile version