Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Analytiker prognostiziert: Bitcoin-Kurs könnte 200.000 USD erreichen, trotz kurzfristiger Herausforderungen

How Long Can Bitcoin ETF Hype Sustain BTC Price?

Sminston With, en kryptoanalytiker, har forudsagt, at Bitcoin-prisen kunne overstige 200.000 USD. Denne prognose blev offentliggjort samme dag, som BTC-kursen ikke nåede det længe ventede 70.000 USD.

With antyder dog, at denne prognose muligvis ikke vil blive opfyldt i år eller næste år. I denne analyse vil det blive forklaret, hvordan analytikeren når frem til denne konklusion, og om Bitcoin kan nå dette mål.

## Bitcoin Decay Model indikerer højere tophøjder, analytiker afslører

På mandag den 21. oktober postede With på X (tidligere Twitter), at Bitcoin kunne ligge mellem 199.106 USD og 207.623 USD. Han nåede frem til denne konklusion efter at have evalueret Decay Channel-modellen.

Decay-modellen blev udviklet for at udfordre tidligere prognosemodeller, især det velkendte Rainbow Chart og Stock-to-Flow (S2F)-modellen. Begge tidligere modeller har haft indflydelse på forudsigelse af Bitcoin-kursbevægelser.

Decay-modellen tilbyder dog et alternativt perspektiv ved at inkludere faktorer, der kan føre til faldende afkast og langsom vækst, som beskrevet nedenfor. Interessant nok stemmer denne prognose overens med en anden analytikers prognose for BTC, der siger, at mønten kan nå 200.000 USD inden 2025.

“Alt efter hvilken regressionsmetode, lineær eller ikke-lineær, der anvendes, ser det ud til, at det øvre økonomifald den 1. januar 2026 enten er 199.106 USD eller 207.623 USD. Til trods for dette fald er der buller!” udtalte With her.

On-chain-dataene, der er opnået ved at se på Bitcoin Cycle Top-indikatoren, tyder dog på, at mønten muligvis ikke vil stige så højt. I stedet antyder den 350-dages SMA (Simple Moving Average), der bestemmer cyklusens højeste pris, at BTC’s højeste pris kan være omkring 114.256 USD.

I en relateret udvikling antydede Jurrien Timmer, at prisen muligvis vil handle sidelæns i ​​en længere periode.

I hans præsentation pegede Timmer på, at Bitcoin’s adoptionskurve i øjeblikket lå bagud for guldets, hvilket gør det svært for BTC at få hurtig fart i nær fremtid. Denne langsommere accept kan være en begrænsende faktor for prisvæksten af BTC, på trods af dets potentiale som værdibutik.

### BTC Price Prediction: Først under 63.000 USD

Ifølge det daglige diagram forsøgte Bitcoin-kursen at nå 70.000 USD, og skyggen af den sidste grønne lys blev 69.126 USD.

Imidlertid kunne mønten ikke bryde ud af den stigende parallelle kanal, der kunne have drevet den højere. Derfor handles BTC i øjeblikket under 67.000 USD. Et kig på Relative Strength Index (RSI) viser, at værdien er faldet.

RSI måler momentum ud fra omfanget og hastigheden af kursændringerne. Når den stiger, er momentum bullish. Når den derimod falder, betyder det, at der er stigende bearish momentum, hvilket synes at være tilfældet for BTC i øjeblikket.

Hvis denne tilstand fortsætter, kan prisen falde til 62.995 USD. På den anden side, hvis momentum igen bliver bullish, og købspresset stiger, kan BTC stige til 69.400 USD og muligvis kortvarigt overstige 73.000 USD, hvilket stemmer overens med analytikerens prognose for Bitcoin.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version