BitcoinKrypto News

Analytiker trækker sammenligninger mellem Bitcoin-udvikling i 2020 og den aktuelle tilstand – Hvor langt kan prisen stige i år?

Bitcoin-analyse: Kan vi forvente en markant værdistigning?

En erfaren analytiker har foretaget en sammenligning mellem den nuværende tilstand af Bitcoin (BTC) og dets markedsmæssige udvikling i 2020. På det tidspunkt steg den førende kryptocurrency imponerende fra omkring $16.000 til $60.000 i løbet af få måneder.

En kendt analytiker under pseudonymet Credible Crypto delte sine erkendelser med sine tilhængere og antydede, at BTC efter en betydelig værdistigning på 100% i år måske ville tage en pause.

Ligheder med 2020

Ifølge denne erhvervsdrivende ligner prisbevægelsen af Bitcoin i 2023 udviklingen mellem marts og august 2020. I denne periode oplevede BTC en stigning på cirka 200% før det indgik en måned lang konsolideringsfase.

Den nuværende markedstruktur ligner meget den, der blev observeret, da BTC-kursen lå mellem $16.000 og $18.000. Efter denne periode fulgte en 60-dages rally, hvor prisen nåede $60.000. Historiske mønstre er ikke garanter for resultater, men de gentages normalt, når målene og den tekniske kontekst forbliver ens.

Potentiel vej frem

Begge strukturer har primært sidelæns bevægelser, der udvikler sig efter en klar opadgående bevægelse (opadgående trend) og en hurtig stigning fra et betydeligt lavpunkt. Denne lighed får ham til at antage, at det nuværende mål er at genopbygge med en konsekvent teknisk kontekst.

Det er vigtigt at bemærke, at der i begge scenarier ikke er brudt igennem en væsentlig, langvarig markedstruktur. Desuden forudsættes der tydeligt lavere priser i begge scenarier.

Parabolisk stigning i sigte?

Credible Crypto diskuterer, hvordan Bitcoin oplevede en parabolisk stigning efter en akkumuleringsfase i 2020. Han forventer en lignende udvikling for BTC i den nuværende kontekst.

Top  Bitcoin: Die revolutionäre Technologie, die den Finanzsektor verändert

Sidste gang førte et udbrud fra akkumuleringsfasen til en betydelig prisstigning, der lod Bitcoins værdi stige med 200% på blot to måneder. Denne gang vil en stigning på 120% efter udbruddet fra akkumuleringsområdet være nok til at nå nye all-time highs (ATH). Det er vigtigt at bemærke, at dette år giver dobbelt så lang tid (fire måneder) til at opnå denne bedrift i 2023.

Derfor er sandsynligheden for, at Bitcoin når et nyt ATH, stadig høj. Analysen understreger, at hans synspunkt ville blive modbevist, hvis værdien af Bitcoin faldt under $24.800.

Mislykket

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button