Krypto News

Anhaltender Bitcoin-Abverkauf könnte bald ein Ende finden, laut JPMorgan.

JPMorgan forudsiger, at det vedvarende salg af Bitcoin snart vil finde en afslutning, men nøjagtigt hvornår er stadig uklart. Kan kursen på den mest kendte kryptovaluta snart tage fart?

Ifølge en rapport fra Bloomberg den 25. august citerer JPMorgan Research følgende:

“Det seneste salg på kryptomarkederne er sandsynligvis tæt på at være slut, og afviklingen af lange positioner er stort set overstået.”

Open Interest i Bitcoin-futures som en nøgleindikator for kursen

Ifølge JPMorgan er handel med Bitcoin-futures i den seneste tid steget markant, hvilket kan fortolkes som et tegn på stabilisering på kryptomarkedet.

Derudover er det faldende antal aktive futures-kontrakter og det skrumpende Open Interest indikatorer for stigende interesse i erhvervelsen af aktivet.

Open Interest måler den samlede værdi af aktive lang- og kortfristede terminskontrakter, det vil sige den samlede kapital investeret på futures-markedet. Det giver derfor en god mulighed for at måle visse markedshandlinger. CME forklarer:

“Når Open Interest stiger, strømmer der flere penge ind i futures-kontrakterne, og når Open Interest falder, trækkes der penge ud af futures-kontrakterne.”

Ifølge JPMorgan-analytiker Nikolaos Panigirtzoglou indikerer de nuværende værdier en snarlig vending i markedstendensen:

“[…] Derfor ser vi på kort sigt kun begrænsede nedadgående risici for kryptomarkedet.”

Hvornår vendingen vil indtræffe, forbliver imidlertid uvist. Dog bemærkede rapporten en afmatning i prisfaldet og påpegede, at Bitcoin fredag kl. 11:30 New York tid faldt med 0,2% til cirka 25.980 USD.

JPMorgan’s syn på BTC-Spot-ETF’er

I begyndelsen af juli offentliggjorde Bloomberg en rapport, der fokuserede på JPMorgans syn på ansøgninger om Bitcoin-Spot-ETF’er i USA. Ifølge rapporten spiller SEC’s beslutning muligvis ikke en særlig stor rolle for aktivets kurs.

Top  Coinbase stellt Antrag auf Abweisung der Klage der SEC und beruft sich auf den Präzedenzfall gegen Ripple

Som Panigirtzoglou påpegede, er produktet allerede tilgængeligt i Europa og Canada, men har indtil videre ikke vakt betydelig interesse hos investorerne.

Indtil videre har de amerikanske tilsynsmyndigheder ikke truffet en beslutning og kan på grund af de seneste forsinkelser udsætte dette til 2024.

Følg os for endnu flere oplysninger om krypto på: Twitter eller deltag i vores Telegram-gruppe.

Ansvarsfraskrivelse

I overensstemmelse med retningslinjerne fra Trust Project forpligter BeInCrypto sig til at levere upartisk og gennemsigtig rapportering. Denne artikel har til formål at give nøjagtige og aktuelle oplysninger. Det anbefales dog, at læserne uafhængigt verificerer fakta og konsulterer en professionel, før de træffer beslutninger baseret på indholdet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button