Krypto News

Anklagers spørgsmål til jurymedlemmer i Sam Bankman-Frieds retssag om bedrageri kan være predisponerende, hævder advokaten.

Anklagerens spørgsmål i Betrugsprozess erhverver sig kritik fra forsvaret

Den advokat, der repræsenterer Sam Bankman-Fried, den tidligere CEO for den nu opløste kryptobørs FTX, mener, at de foreslåede spørgsmål til juryen i den kommende bedragerisag kan føre til forudindtagede svar.

I en relevant retsanmodning fra den 29. september hævder advokat Mark Cohen, der repræsenterer Bankman-Fried, at de spørgsmål, som anklagemyndigheden har fremlagt for juryen, indeholder fordomme, der kan føre til en unfair retssag for Bankman-Fried.

“Den udvælgelsesproces, der er foreslået af anklagemyndigheden, afholder potentielle jurymedlemmer fra at vidne om deres baggrund og giver ikke forsvaret nok oplysninger til at fastslå eventuel partiskhed hos juryen. Der er også risikoen for, at juryen vil blive påvirket på en ufortjent måde af fremstillingen af anklagerne,” udtaler Cohen ifølge retsdokumenterne.

Han argumenterer især ud fra den sidste påstand, at formuleringerne i spørgsmålene, der anvendes til at vælge jurymedlemmerne, allerede tegner et forudindtaget billede og antyder Bankman-Frieds skyld i bedrageri og hvidvaskning af penge.

“Især den sidste sætning i afsnit 3 antyder uacceptabelt, at bedrug af hr. Bankman-Fried er en fastslået kendsgerning,” hævder Cohen.

Cohen understreger betydningen af, at retten minder de potentielle jurymedlemmer om, at Bankman-Fried er uskyldig, indtil hans skyld er bevist uden rimelig tvivl.

Af denne grund argumenterer Cohen for, at retten bør bruge den udvælgelsesprocedure, som forsvaret har foreslået.

Dog har Cointelegraph for nylig rapporteret, at anklagemyndigheden afviser Bankman-Frieds foreslåede spørgsmål som unødvendige og tidskrævende.

Anklagemyndigheden indvender især spørgsmålene om SBF’s offentlige relationer før retssagen, den filosofiske bevægelse effektiv altruisme, politiske donationer og lobbyisme samt den tidligere FTX-chefs opmærksomhedsunderskud-/hyperaktivitetsforstyrrelse (ADHD).

Top  Ripple: Juridiske udfordringer og spørgsmålstegn

Udvælgelsen af jurymedlemmer vil begynde den 3. oktober, inden selve retssagen starter den 4. oktober.

Ifølge en nyligt offentliggjort retskalender vil der være 15 fulde retsdage i oktober og yderligere seks i november.

I mellemtiden har Bankman-Fried været tilbageholdt i Metropolitan Detention Center siden den 11. august. US-dommeren Lewis Kaplan har gentagne gange afvist hans mange anmodninger om midlertidig løsladelse til forberedelse af retssagen.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button