Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Anonym wallet overfører 1.950 BTC til Coinbase og vækker opmærksomhed i kryptovaluta-samfundet

Wale transferieren 3.854 BTC zu Coinbase

Anonyme Wallets sendte store mængder BTC til Coinbase

To anonyme wallets er blevet opdaget for nylig, hvor hver af dem har overført betydelige mængder af Bitcoin (BTC) til den velkendte kryptobørs, Coinbase. Disse transaktioner har vakt stor interesse og spekulation i kryptovaluta-communityet, da de potentielt kan påvirke prisen på BTC og kryptomarkedet som helhed.

Whale Alert, et førende trackingsystem for kryptotransaktioner, rapporterede, at den første anonyme wallet overførte 1.950 BTC til en værdi af omkring 56.922.359 amerikanske dollars til Coinbase. Denne betydelige overførsel har øjeblikkeligt tiltrukket opmærksomheden fra mange i kryptoverdenen, da handlingen fra denne “hval” potentielt kan forårsage udsving i prisen på BTC samt det samlede kryptomarked.

BTC

Anonymes Wallet sendet 1.950 BTC til Coinbase. Kilde: Whale Alert

Kort tid efter fuldførte en anden “hval” en transaktion ved at sende 1.904 BTC til en værdi af cirka 55,7 millioner amerikanske dollars til Coinbase. Wallets’ identiteter forbliver hemmelige, hvilket kun øger nysgerrigheden om årsagen til disse transaktioner, især i betragtning af det hurtigt skiftende reguleringslandskab inden for kryptoverdenen.

BTC

1.904 BTC sendes til Coinbase som en del af transaktionen. Kilde: Whale Alert

Disse “hvaler” har været aktive med kontinuerlige bevægelser af betydelige mængder kryptoaktiver til store børser som Coinbase og Binance i de seneste dage. Men med en transaktionsstørrelse på næsten 2.000 BTC er denne overførsel den største af sin art i flere måneder.

Fortsat opmærksomhed følger bevægelserne hos disse “hvaler”, da deres handlinger kan påvirke markedets stemning og prisudviklingen af kryptovalutaer. Kryptocommunityet forbliver på vagt og opmærksom på sådanne store transaktioner, der kan have betydelig indvirkning på det samlede marked.

Artiklen ovenfor er baseret på oplysninger fra Whale Alert, et førende trackingsystem for kryptotransaktioner. Billeder er kun til illustrative formål.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version