BitcoinKrypto News

Antal Bitcoin-millionær-wallets mere end tredoblet i 2023 – hvad betyder det for markedet?

Antallet af kryptovaluta-wallet-adresser, der holder mere end 1 million dollar i Bitcoin (BTC), er mere end tredoblet i løbet af dette år.

BitInfoCharts-data viser, at antallet af adresser med mere end 1 million dollar i BTC er steget fra 23.795 den 1. januar til nuværende 81.925. Dette repræsenterer en stigning på 237 procent i løbet af de seneste 11 måneder.

Det skal bemærkes, at disse wallets ikke nødvendigvis kan sidestilles med enkelte brugere, da mange af disse adresser tilhører kryptobørser og finansielle institutioner.

Sammenligningsdata fra Glassnode viser, at antallet af adresser, der holder mere end 1 million dollar i Bitcoin, nåede sit højdepunkt under den seneste bullermarkedstop i november 2021. Den 9. november 2021 blev der registreret en rekord på 112.573 adresser, en dag før Bitcoin nåede sit all-time high på 69.000 dollar den 10. november 2021.

Derudover er antallet af såkaldte “Wholecoiners”, altså wallets med en beholdning på mindst 1 BTC, også steget en smule siden begyndelsen af året. Der er i øjeblikket 1.018.015 sådanne adresser, hvilket svarer til en stigning på 4 procent sammenlignet med 978.197 den 1. januar.

Interessant nok fandt den største stigning af Wholecoiners sted mellem april og december sidste år, hvilket tyder på en trends med akkumulation, på trods af voldsomme nedture.

I øjeblikket ligger Bitcoin-kursen omkring 37.000 dollar, og kursen er blevet påvirket af entusiasmen omkring de forventede Spot-ETF’er.

Ifølge Bloomberg ETF-analytikere er sandsynligheden for godkendelse af en BTC Spot-ETF inden den 10. januar på 90 procent. Mange forventer betydelige kursstigninger som følge af dette.

Selvom stemningen på markedet er bullish, er der stadig analytikere, der ikke er overbeviste om, at godkendelsen af en Bitcoin Spot-ETF vil føre til en bull-run.

Top  Spot Bitcoin ETFs: The Future of Crypto Investment is Here

CMC Markets-analytiker Tina Teng hævdede, at selvom godkendelsen vil være positiv for kryptoindustrien, indikerer de fundamentale data for Bitcoin ikke en omfattende vending.

Der ligger en spændende tid foran os, hvor udviklingen af Bitcoin og kryptovaluta-markedet fortsat vil være fokus for investorer og interessenter.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button