AltcoinsKrypto News

Apple Pay nu tilgængelig for MetaMask-brugere – Banxa annoncerer integration

Payments nyheder

  • Banxa, en finansteknologisk platform, meddelte, at Apple Pay One-Click nu er tilgængelig for MetaMask-wallet iPhone-brugere over hele verden. For at købe krypto på MetaMask skal brugere tilslutte fiat-valuta til deres tegnebøger. Holger Arians, administrerende direktør for Banxa, udtalte, at “tilbud om Apple Pay One-Click direkte inden for MetaMask markerer et vigtigt skridt på vores rejse mod sømløs integration af krypto i brugeroplevelsen.” Banxa annoncerede først sit samarbejde med MetaMask i februar i år.
  • Betalingsgiganten PayPal har opdateret sine vilkår og betingelser for at introducere Cryptocurrencies Hub, en funktion der giver brugerne mulighed for at holde og interagere med bitcoin og andre kryptovalutaer i deres PayPal-konto. Ifølge virksomheden vil Cryptocurrencies Hub-tjenesten give brugerne “mulighed for at holde en saldo af kryptoaktiver og købe, sælge, modtage og sende kryptoaktiver, herunder i transaktioner, hvor provenuet fra salget af kryptoaktiver skal bruges til at betale for køb via PayPal, og for at konvertere mellem PYUSD og en anden kryptoaktiv.”

Børsnyheder

Top  Sydkorea: Kryptodisclosures obligatoriske fra næste måned

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button