Krypto News

Ark Invest og Glassnode samarbejder om udviklingen af en ny økonomisk målestok for Bitcoin-netværket

Ark Invest og det On-Chain-Analysefirma Glassnode har slået sig sammen for at udvikle en ny økonomisk målestok for Bitcoin-netværket. Dette nye framework etablerer en række analyseværktøjer og 30 nye metrikker med forbedrede evalueringer og priser, hævder Glassnode.

Ifølge Whitepaperet har de to virksomheder udviklet en ny metode til modellering af dynamikken i Bitcoin-udbud og -efterspørgsel, kaldet “Cointime Economics”.

Den nye metrik er baseret på en fungibel enhed kaldet “Coinblocks”, forklarer Ark. Cointime Economics etablerer dermed en forbindelse mellem grundenheden for Bitcoin-tid, “Coinblock”, og dimensionen af Coin-udbuddet, bemærker Glassnode og tilføjer:

“Dette tiltag muliggør opdeling af udbuddet i aktive og inaktive (Vaulted) regioner. Denne opdeling danner grundlaget for nye økonomiske grundprincipper.”

I grundtræk fokuserer konceptet på skabte, ødelagte og gemte Coinblocks. Modellen dækker den samlede Cointime, altså perioden fra BTC’s opfindelse af Satoshi Nakamoto til nu. Derudover måles “Total Coinblocks Destroyed”, som repræsenterer omsætningen, og “Total Coinblocks Stored”, som dækker de inaktive mønter.

Ved hjælp af disse grundprincipper identificeres “livligheden” og “roen” i diagrammerne for at illustrere netværkets aktivitet.

Cointime-vurderingsmodellen går dog et skridt videre ved at forfine metrikker som MVRV (Market Value to Realized Value). Derudover indfører Ark og Glassnode med denne model også “Active-Value-to-Investor-Value-Forholdet” (AVIV*). Denne innovation bruger det aktive maksimum og investor maksimum som grundlag for dataanalyse.

Endelig forbedrer Cointime også målingen af Bitcoin-inflationsraten. Brugerne har ifølge Glassnode overvurderet Bitcoin-inflationen i den tidlige fase, hvor kun få mønter blev handlet. Siden bevegelserne af BTC er steget, undervurderer brugerne derimod inflationen.

Samlet set leverer den nye Cointime-metrik en sammenhængende ramme til vurdering af Bitcoin’s økonomi. Den tager højde for mønternes betydning baseret på deres holdetid og giver en bedre forståelse af den faktiske økonomiske aktivitet end konventionelle UTXO-modeller*.

Top  Ethereum stiger over 3000 dollar, men forbliver i en snæver handelszone: Hvad fremtiden bringer for kryptomarkedet

I henhold til Glassnode beregner vi derfra inflationssatsen, lager-til-flow-forholdet og hastigheden på en ny måde, som vi mener bedre beskriver balancen mellem BTC’s udbud og efterspørgsel.”

Whitepaperet blev skrevet af David Puell, videnskabelig medarbejder hos Ark Invest, med assistance fra James Check, chefanalytiker hos Glassnode. Selvom anvendelsen af modellen kan virke kompliceret i starten, kan den måske vinde gehør i fællesskabet. Det kræver dog evnen til at analysere de tilsvarende konklusioner ud fra diagrammerne.

BTC-prisen

Efter at have nået en ugehøjde på $26.641 i torsdags har Bitcoin-kursen i dag registreret et fald på 1,59 % og handles til $26.049.

Dermed falder BTC tilbage i sin kortsigtede støttezone ved $26.000 og er i øjeblikket i konsolideringszonen. Inden for de sidste to uger har verdens største kryptocurrency oplevet et fald på 11 % og ligger nu 62 % under sit all-time high fra november 2021.

Følg os for mere information om krypto:

Twitter

Telegram

Haftungsausschluss

I overensstemmelse med retningslinjerne fra Trust Project forpligter BeInCrypto sig til upartisk og gennemsigtig rapportering. Denne artikel sigter mod at give præcise og opdaterede oplysninger. Det anbefales dog, at læserne uafhængigt verificerer fakta og konsulterer en ekspert, inden de træffer beslutninger baseret på indholdet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button