Krypto News

Artikeloverskrift: Aktuelle Entwicklungen im Krypto-Sektor: Handel mit Krypto-Futures genehmigt, Paypal bringt eigenen Stablecoin heraus und Kryptobörse Curve verliert 1,5 Milliarden Dollar nach Hackerangriff

Bitcoin og andre kryptokurser som Ethereum, Cardano og Solana er blevet yderst populære. Den største kryptokurs er Bitcoin, der har oplevet en massiv værdistigning siden dens opstart i 2008. Interessen i kryptomarkedet er stor, og der er en række nye udviklinger i branchen.

En af de seneste udviklinger er, at Coinbase, en førende handelsplatform for kryptokurser, har fået tilladelse til at handle med krypto-futures i USA. Dette har medført en stigning i aktierne i Coinbase. Tilladelsen kan muliggøre, at Coinbase kan udvide sin forretning på det uudforskede marked for krypto-futures.

Derudover har betalingsformidleren Paypal annonceret, at de vil lancere deres egen stablecoin i USA. Denne stablecoin, med navnet PayPal USD, vil være fuldt sikret af dollar-indskud og korte amerikanske statsobligationer. Denne stablecoin er knyttet 1:1 til dollaren, og vil blive rullet ud til kunder i USA gradvist.

Desværre er der også negative nyheder i kryptomarkedet. En hackerangreb har medført, at den decentrale børs Curve Finance har mistet over 1,5 milliarder dollars i kryptokurser. Dette har medført en dyb mistillid til kryptomarkedet og har medført fald i værdien af ​​kryptokurserne på børsen.

På det politiske niveau udforskes også lovgivning om digitale aktiver. Brian Armstrong, CEO for Coinbase, har mødtes med demokratiske repræsentanter i USA for at drøfte lovgivningen om digitale aktiver. Coinbase har været involveret i en retssag med den amerikanske børstilsynsmyndighed, SEC, der hævder, at Coinbase har overtrådt reglerne for registrering som værdipapirbørs.

En anden interessant udvikling er, at en lille bank i Pennsylvania, Customers Bank, er blevet en af ​​de største partnere for kryptoindustrien. Banken samarbejder med hundredvis af digitale aktiefirmaer og er en af ​​de få mellemmænd, som krypto-virksomheder kan henvende sig til for dollars-transaktioner.

Top  Shiba Inu stiger og erobrer plads 14 tilbage

Endelig har kryptolåneplatformen Aave lanceret en ny stablecoin ved navn GHO. Denne stablecoin er knyttet til understøttede aktiver og er designet til at være værd 1 dollar i Aave-netværket. GHO administreres af en decentraliseret organisation kaldet AaveDAO, og indtægterne genereret af stablecoin’en vil blive investeret i fællesskabet bag Aave-protokollen.

Alt i alt er der mange spændende og vigtige udviklinger i kryptosektoren. Det er klart, at kryptokurver spiller en stadig større rolle i den finansielle verden, og at der sker nyskabelser og forandringer på mange fronter. Der er dog også udfordringer og risici forbundet med kryptomarkedet, som investorer og brugere bør være opmærksomme på.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button