AltcoinsKrypto News

Asset management firm Valkyrie Funds søger om tilladelse til en Ethereum Strategy Exchange-Traded Fund (ETF), der vil investere i Ether futures.

Asset management firmaet Valkyrie Funds har ansøgt om en Ethereum Strategy exchange-traded fund (ETF), der vil investere i Ether futures.

Ifølge en indgivet ansøgning hos Securities and Exchange Commission sigter den nye fond, kaldet Valkyrie Ethereum Strategy ETF, mod at udnytte den stigende interesse for Ethereum (ETH) futures.

I modsætning til traditionelle investeringskøretøjer, der direkte investerer i aktiver, vil Valkyrie Ethereum Strategy ETF fokusere på at investere i børshandlede futureskontrakter på Ether.

Fonden vil også udforske sikkerhedsstillelsesinvesteringer, herunder værdipapirer af høj kvalitet som statsobligationer og handelspapir, for at give investorer potentiel værdistigning.

I ansøgningen fremhævede Valkyrie Funds de unikke risici forbundet med Ether og Ether futures.

Selskabet fremhævede især volatiliteten og forudsigeligheden af disse aktiver og bemærkede, at værdien af investeringer i fonden potentielt kunne falde signifikant og nå nul.

“Ether og Ether futures er en relativt ny investeringsklasse,” sagde Valkyrie i ansøgningen.

Valkyrie Fund har allerede introduceret en Bitcoin Strategy ETF og en Bitcoin Miners ETF til markedet.

Eu’s første Spot Bitcoin ETF Går i Live

Tidligere på ugen annoncerede London-baserede Jacobi Asset Management udgivelsen af Europas første Spot Bitcoin ETF, som vil blive noteret på EuroNext Amsterdam-børsen.

ETF’en gik live efter en et års forsinkelse på grund af ugunstige markedsvilkår, efter at den blev godkendt af Guernsey Financial Services Commission (GFSC) i oktober 2021.

Fonden opkræver sine kunder et årligt administrationsgebyr på 1,5% med autoriserede deltagere, herunder Jane Street og DRW.

Lanceringen af Eu’s første Spot Bitcoin ETF kommer i kølvandet på en bølge af ansøgninger om sådanne produkter i USA.

I juni indgav Asset management firmaet Blackrock papirarbejde til en Spot Bitcoin ETF, hvilket fik andre aktører som Invesco og Wisdom Tree til at følge efter eller genansøge om deres egne Bitcoin ETF-produkter.

Top  BlackRock-CEO Larry Fink udtaler sig om Bitcoin i eksklusivt interview

Chicago Board Options Exchange (CBOE) indgav også en ansøgning hos SEC på vegne af Fidelity om en Spot Bitcoin ETF.

Imidlertid blev ansøgningerne returneret af SEC på grund af manglende klarhed og omfattende dokumentation.

SEC har endnu ikke godkendt en fond, der direkte investerer i kryptokurrency, men har godkendt fonde, der investerer i Bitcoin futures.

Kommissionen har konsekvent henvist til utilstrækkelig tværbørs overvågning af markedet samt bekymringer om svig og markedsmanipulation, som årsager til at den endnu ikke har godkendt en Spot Bitcoin ETF.

Det er værd at bemærke, at fraværet af en Spot Bitcoin ETF har ført til væksten af over-the-counter (OTC) produkter som Grayscale’s Bitcoin Trust (GBTC).

Disse OTC-produkter er dyrere, illikvide og ineffektive sammenlignet med ETF’er.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button