Krypto NewsRegulierung

Aussetzung des Mining-Betriebs in Kasachstan: Canaan reagiert auf regulatorische Änderungen und erwartet Rückgang der Bitcoin-Erzeugung

Regulatoriske ændringer i Kasakhstan

I juli 2023 har Canaan midlertidigt suspenderet omkring 2,0 Exahash/s af sin mining-regnekraft i Kasakhstan for at imødekomme de lovmæssige krav. Denne beslutning blev truffet efter implementeringen af reglerne for licensering af digitale mining-aktiviteter, der blev udstedt af Ministeriet for Digital Udvikling, Innovation og Luft- og Rumfartsindustri i Republikken Kasakhstan. Reglerne er baseret på loven nr. 193-VII om digitale aktiver i Republikken Kasakhstan, som trådte i kraft i april. Disse forskrifter giver en juridisk ramme for kryptocurrency mining i landet.

Personer, der er involveret i kryptocurrency mining, skal i henhold til loven og reglerne erhverve en særlig licens. Canaan arbejder aktivt på at opnå en type II-licens for ejere af mining-hardware, i håbet om at genoptage mining-driften efter godkendelse. Dog forventer virksomheden nu, at suspenderingen af mining-driften i Kasakhstan vil vare indtil tredje kvartal 2023, hvilket vil resultere i et fald i Bitcoin-produktionen. Nedlukningen af regnekraften påvirker omkring 50% af Canaans samlede installerede regnekraft i Centralasien og Nordamerika, som ved udgangen af første kvartal 2023 var på 4,0 Exahash/s.

I tidligere udtalelser havde Canaan udtrykt optimisme vedrørende kryptocurrency mining-regulering i Kasakhstan, men virksomheden har diversificeret sine aktiviteter globalt ved at udvide sine mining-aktiviteter uden for Kasakhstan. Canaan samarbejder aktivt med lokale mining-partnere for at opfylde de nødvendige licenskrav. Selvom virksomheden stadig er optimistisk med hensyn til at genoptage mining-driften i Kasakhstan i fremtiden, har den endnu ikke modtaget den nødvendige licens. Canaan søger også muligheder for at sikre et kontinuerligt samarbejde med lokale minearbejdere ved at tilpasse sine eksisterende samarbejdsaftaler til både loven og reglerne.

Tvist om fælles mining-aktiviteter i USA

Canaan US Inc., et datterselskab af Canaan, har for nylig gennemført en mægling med en partner vedrørende en tvist om fælles mining-aktiviteter på en amerikansk mining-facilitet. Partneren overtrådte de fælles mining-aftaler mellem parterne, hvilket fik Canaan US til at indlede en voldgiftssag for at afklare sagen og kompensere for forskellige tab. De problemstillinger, der blev nævnt, omfatter partnerens undladelse af at installere 13.000 kryptocurrency mining-maskiner leveret af Canaan US, manglende tilbagebetaling af en depositum på 1,25 millioner dollars fra Canaan US, undladelse af at tage yderligere 13.000 kryptocurrency mining-maskiner i brug og returnere dem samt undladelse af at betale en betydelig del af Bitcoin-gevinsterne til Canaan US, pålæggelse af betydelige udenfor kontraktmæssige driftsgebyrer og undladelse af at indhente Canaan US’ samtykke til valg af mining-pool-udbyder.

Top  Ripple-sag: Anklagerichtet mod Ripple kan være påvirket af regulatorisk inddragelse og interessekonflikter, hævder advokat

Det forventes, at disse udfordringer vil have betydelig indflydelse på Canaans operative mining-regnekraft, især fra tredje kvartal 2023. Ved at navigere i den komplekse juridiske landskab i forskellige lande og håndtere de operative udfordringer forbundet med samarbejde på et udviklende marked, ønsker Canaan at overvinde disse hindringer med succes.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button