ChainlinkEthereumKrypto News

AVAX Kurssprung: Analyse af Avalanche (AVAX) og dets bullish momentum

Avalanche (AVAX) og dets Kursanstieg: En analyse af den aktuelle situation

I den anden halvdel af 2023 forblev Avalanche (AVAX) temmelig ubemærket med hensyn til prisudvikling og udvikling af sit økosystem. Men mod slutningen af oktober skete der en overraskende vending, hvilket fik AVAX-kursen til at stige næsten lodret i de seneste uger.

AVAX viser styrke med en stigning på 30%

I slutningen af september ramte Avalanche-prisen et års lav på 8,78 dollars, hvilket markerede bunden for en vendepunkt. Siden da har kursen på kryptovalutaen været på en bullish løb og stræber efter at nå de højeste niveauer fra begyndelsen af 2023.

Aktuelt handles AVAX til 18,48 dollars, hvilket repræsenterer en prisstigning på 29,9 procent inden for de sidste 24 timer. På ugentlig basis er prisen på altcoinen steget med mere end 46 procent.

Den positive prisudvikling af Avalanche – på så kort tid – understreger yderligere den gunstige stemning, der i øjeblikket er på det generelle kryptomarked. Investorer har også set en opadgående tendens i andre altcoins, såsom Solana, Ethereum og Chainlink, i de seneste uger.

Baseret på data fra CoinMarketCap har AVAX oplevet en stigning på mere end 85 procent i dets daglige handelsvolumen.

Kan AVAX opretholde sin bullish dynamik?

Mange investorer vil overvåge, hvor langt Avalanche-kursen kan opretholde sin positive momentum. Dette er ganske fornuftigt, da kryptovalutaen i den seneste bull-markedsfase var blandt de bedste performere og steg til en høj på 145 dollars.

Kortfristede prognoser tyder på, at AVAX muligvis kan bryde den psykologiske barriere på 20 dollars uden større modstand. Investorer bør dog være opmærksomme på tærsklen på 22 dollars, da den tidligere har vist sig at være en betydelig modstandszonen.

Top  Opdater din app nu for at fortsætte med at læse DER SPIEGELs nyheder

Hvis Avalanche formår at bryde den 22 dollar mark og lukke derover, kunne prisen ifølge Avalanche-eksperternes prognoser stige parabolisk til 60 dollars. Omvendt, hvis modstandsniveauet forbliver stærkt, kan prisen på AVAX falde og finde støtte på cirka 15 dollars.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button