Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bank for International Settlements (BIS) annoncerer oprettelsen af en arbejdsgruppe, der inkluderer Ripple, med fokus på interoperabilitet af grænseoverskridende betalinger og udvidelse af betalingsinfrastrukturen

Bank for Internationalen Zahlungsausgleich annoncerer Taskforce for interoperabilitet af grænseoverskridende betalinger og udvidelse af betalingsinfrastrukturen

Den Bank for Internationalen Zahlungsausgleich (BIZ) har for nylig annonceret oprettelsen af en Taskforce for interoperabilitet af grænseoverskridende betalinger og udvidelse af betalingsinfrastrukturen (PIE), som også inkluderer krypto-betalingsudbyderen og XRP-udgiveren Ripple.

Den 9. august offentliggjorde BIZ en resumé af PIE-taskforcens møde den 11. maj, hvor det blev meddelt, at medlemmerne af taskforcen vil arbejde på at “forbedre grænseoverskridende betalinger og opnå de kvantitative mål for grænseoverskridende betalinger, der er bekræftet af G20”. Taskforcen er samtidig en del af BIZ’s udvalg for betalingsinfrastruktur og markedsinfrastruktur.

Ifølge BIZ har PIE-taskforcen til formål at forbedre grænseoverskridende betalinger ved at forbedre adgangen til sådanne betalingssystemer, udvide driftenstiden for betalingssystemer og etablere forbindelser mellem forskellige betalingssystemer, herunder integration af applikationsprogrammeringsgrænseflader (API’er) og budbringersystemer.

Ripple, som er medlem af taskforcen, vil samarbejde med andre organisationer som Mastercard og SWIFT for at opnå BIZ’s mål om at forbedre interoperabiliteten af grænseoverskridende betalinger.

BIZ påpeger i denne sammenhæng også specifikt, at forbedringer af betalingssystemer kræver global koordination og samarbejde mellem aktører både i den offentlige og private sektor.

I mellemtiden har den amerikanske børsmyndighed SEC indgivet en anke i retssagen mod Ripple Labs. Ifølge et brev fra SEC til formanden den 9. august hævder myndigheden, at en ny gennemgang af dommen af en appeldomstol er berettiget. SEC anmoder samtidig om at sætte sagen i bero og suspendere eventuelle igangværende retssagspunkter indtil en eventuel høring i ankesagen.

Mislykket.

Exit mobile version