Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bank of America Kunden schockiert: Konten laut Anzeige leer

Krypto News: Ausfall bei der Bank of America - Bitcoin läuft weiter

Fehlerhaftes Update bei Bank of America führt zu leeren Konten

Ved Bitcoin-skeptikerne gerne stille spørgsmålet, hvad der sker, hvis strømmen går, når en valuta kun eksisterer i digital form. Men det glemmer de gerne, at man heller ikke kan bruge kontanter under et strømsvigt eller blackout, da butikkerne sandsynligvis ville være lukket. For at forårsage et udfald i Bitcoin-blockchainen ville der også kræves en global blackout, mens det med konventionelle bankkonti ville være nok, hvis den pågældende bank havde netværksproblemer. Præcis det der sker i dag hos Bank of America.

### Konti angiveligt tomme

Bank of Americas kunder må have været chokerede, da de tjekkede deres kontosaldo. I hvert fald hvis de faktisk skulle have penge på kontoen. Mange kunder så i dag kun en tom konto og må derfor have haft svært ved at udføre deres forretninger.

#### Ikke første gang

Hvis man tror, at dette er en undtagelse, og at Europa ikke er berørt, tager man fejl. Det er ikke længe siden, at en defekt Crowdstrike-opdatering forårsagede stop for adskillige virksomheder, banker, hospitaler og myndigheder. I juli i år skete der dette, fordi kun blå skærme blev vist efter opdateringen. Også dengang havde kunder i de berørte banker ingen adgang til deres penge.

I dette tilfælde var Bitcoin-blockchainen selvfølgelig ikke berørt. Bitcoin opretholdes af et decentraliseret netværk af minearbejdere, der er spredt over hele verden. Defekt software hos en miner har ingen indflydelse på resten af netværket, så det er meget usandsynligt, at Bitcoin-betalinger på et tidspunkt ikke vil være mulige.

Den tidligere fejl forårsaget af Crowdstrike-opdateringen sendte Bitcoin-prisen i vejret, fordi investorerne indså, at sådanne problemer ikke findes med Bitcoin. Dagens Bank of America-udfald havde måske ingen direkte indvirkning på prisen, men efterhånden vil sådanne problemer sandsynligvis gøre flere investorer opmærksomme på alternativer som Bitcoin, hvilket indikerer, at det på lang sigt vil gå opad for den største kryptovaluta i verden.

### Kurseksplosion forventes hos Crypto Allstars

Hvis Bitcoin-prisen, som de fleste eksperter forventer, stiger til 100.000 dollars, er det imponerende, men fra det nuværende niveau er det en fortjeneste på mindre end 100 %. Det er selvfølgelig en god afkast, men med en krypto-bullrun er der meget mere muligt. Altcoins med lavere markeds kapitalisering kan hurtigt stige med tusinder af procent, og det forventer analytikerne også hos den nye Crypto Allstars ($STARS).

$STARS er en ny mønt, der i øjeblikket stadig er tilgængelig i forsalg og allerede i denne tidlige fase oplever en ekstrem høj efterspørgsel. Dette skyldes, at udviklerne arbejder på et protokol, der for første gang gør det muligt at stave forskellige meme mønter af forskellige blockchains på en platform. Jo flere $STARS-token holderne ejer, jo højere er stave-afkastet, der også betales ud i $STARS.

Dette koncept fører til, at investorer køber så mange tokens som muligt og sandsynligvis vil holde dem så længe som muligt for at øge staveafkastet. Dermed er de bedste forudsætninger for, at $STARS-kursen vil eksplodere efter noteringen på krypto-børserne givet. Allerede under forsalget har investorer investeret næsten 2 millioner dollars. Investorer, der træder tidligt ind, kan allerede tage en boggevinst op til lanceringen, da prisen inden lanceringen til børserne øges flere gange.

Investeringer er spekulative. Ved investering er din kapital i fare. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor den beskrevne handel eller de beskrevne investeringer er forbudt, og bør kun anvendes af personer og på lovlig vis. Din investering er muligvis ikke passende til investorbeskyttelse i dit land eller bopælsstat. Gennemfør derfor din egen due diligence. Denne hjemmeside stilles til rådighed for dig gratis, men vi kan muligvis modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.

Exit mobile version