Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bankerot Krypto-Kreditgiver forsøger at blokere for FTX og Three Arrows Capital for at inddrive milliarder af dollars efter sammenbruddet sidste år.

BlockFi fordert FTX und Three Arrows im Rechtsstreit um Rückzahlungen heraus

Der bankrotte Krypto-Kreditgeber BlockFi kæmper mod FTX og Three Arrows Capital

BlockFi, en krypto-kreditudbyder, der gik konkurs sidste år, forsøger nu at blokere FTX og Three Arrows Capital’s bestræbelser på at hente milliarder af dollars tilbage, som selskaberne transaktioner mellem dem før deres sammenbrud.

Ifølge en retsdokument indgivet mandag beskylder BlockFi FTX og Three Arrows Capital for at chikanere og hævder, at de ikke har noget krav på de 5 milliarder dollars, de ønsker at inddrive.

For at forhindre yderligere uretfærdighed over for BlockFis kreditorer anmoder BlockFi retten om at afvise FTX’s krav baseret på doktrinen om urene hænder.

Den pågående retssag har betydelige konsekvenser for de separate konkursprocedurer for BlockFi, FTX og Three Arrows og kan påvirke tilbagebetalingsbeløbene til de respektive kreditorer.

BlockFi, der for øjeblikket er i likvidation, er bekymret for, at retssagen med FTX, Three Arrows og andre kryptofirmaer kan påvirke tilbagebetalingen til deres kunder med op til 1 milliard dollars.

FTX har erklæret, at deres primære formål er at få tilbagebetalt lån og sikkerheder, der blev stillet som pant til BlockFi, før selskabet gik konkurs i november.

Ifølge konkursloven har lukkede virksomheder mulighed for at annullere transaktioner, der har begunstiget visse kreditorer på bekostning af andre, især i månederne før Chapter 11-begæringen indgives.

FTX og 3AC ønsker milliardbeløb tilbagebetalt af BlockFi

FTX ønsker at inddrive $90 millioner, som BlockFi har hævet fra FTX.com, samt $400 millioner i tilbagebetaling af lån, der blev ydet af deres handelsfirma Alameda Research, ud over andre præferencebetalinger.

BlockFi hævder imidlertid, at de $400 millioner ikke var en standard låneaftale.

Ifølge virksomheden var det derimod et usikret lån med en løbetid på 5 år, der havde en væsentlig lavere rente end markedet og kun skulle betales tilbage ved påstået forfaldsdato for virksomheden.

BlockFi betegner FTX’s investering som et “spil”, som BlockFis kreditorer ikke burde være ansvarlige for.

BlockFi Insolvensadministratorerne, der repræsenterer Three Arrows, hævder også, at BlockFi skylder dem mere end $220 millioner, hvilket gør Three Arrows til en af ​​de største kreditorer.

Three Arrows har anmodet om beskyttelse under kapitel 15, en form for konkursprocedure, der beskytter de amerikanske aktiver for internationale selskaber.

De hævder, at BlockFis bestræbelser på at reducere deres krav kan krænke pauseperioden, der blev givet til Three Arrows i konkursbehandlingen.

Sidste uge meddelte BlockFi, at de i overensstemmelse med en retskendelse fra den amerikanske konkursdomstol for det østlige distrikt i New Jersey havde indført udbetalinger til berettigede amerikanske kunder.

Denne beslutning kom efter, at retten den 16. august gav BlockFi lovlig tilladelse til at genoptage udbetalinger efter en ni måneders pause.

Derudover meddelte BlockFi den 2. august, at konkursdomstolen midlertidigt havde godkendt deres reorganisationsstrategi, der fokuserede på at inddrive midler fra virksomheder som Alameda Research, FTX, Three Arrows Capital, Emergent og Core Scientific.

Exit mobile version