Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bankman-Fried’s forsvar forberedelse bliver vanskelig på grund af dårlig internetadgang i fængslet.

Sam Bankman-Fried's Legal Team Seeks Pre-Trial Release Due to Poor Prison Internet

Sam Bankman-Frieds forsvarsmøde bliver vanskeliggjort

Sam Bankman-Frieds juridiske team har endnu engang anmodet om en prøveløsladelse for deres klient på grund af dårlig internetadgang i den føderale fængsel.

I en indgivelse til en føderal dommer fredag anførte Bankman-Frieds advokater, at deres klient ikke har adgang til tilstrækkelig internetadgang til at gennemgå dokumenter som en del af sit forsvar.

Advokaterne hævdede, at de har “mistet tid til effektiv forberedelse til retssagen” på grund af forholdene i fængslet, der hindrer forsvarets forberedelser.

Ifølge hans advokater har regeringen forsikret dem om, at SBF ville have adgang til en bærbar computer på hverdage fra kl. 8 til 19, men disse timer er ikke blevet tildelt i praksis.

På én gang den 1. september blev Bankman-Fried kaldt tilbage til sin celle kl. 14:30 til en optælling, hvilket kostede ham fire timers forberedelse.

På en anden anledning den 6. september hævdede advokaterne, at SBF ikke blev løsladt fra sin celle før kl. 11.

De hævdede også, at SBF næsten ikke kunne få adgang til internettet og mistede mere tid ved at forsøge at uploade et enkelt dokument til deres database for materialet i opdagelsen.

“Trods regeringens bestræbelser ser det ikke ud til at være en løsning på internetadgangsproblemet i celleblokken. Forsvareren kan ikke forberede sig til retssagen med disse slags begrænsninger,” skrev SBF’s advokater.

Bankman-Frieds forsvarsforberedelse bliver svær

Forsvarets forberedelse har vist sig at være en logistisk mareridt på grund af mængden af materiale i FTX-sagen.

Den 28. august delte føderale anklagere omkring fire millioner sider i dokumenter, en belastning som forsvaret beklagede ville være for meget at gennemgå, selvom de havde “ubegrænset gennemgangstid” inden den første forventede retssag den 3. oktober.

I starten fik Bankman-Fried lov til at forberede sit forsvar fra sine forældres hjem i Palo Alto, Californien, dog med visse begrænsninger for hans internetadgang.

Han blev dog taget i varetægt ved Metropolitan Detention Center i Manhattan den 11. august på grund af bekymringer om mulig vidnetampering.

I slutningen af august anmodede hans advokater om en midlertidig løsladelse fra fængslet for at arbejde på sit forsvar med sine advokater i den føderale retsbygning i Manhattan.

De påpegede dårlig internetforbindelse og begrænset batterilevetid som betydelige hindringer for deres bestræbelser og understregede behovet for hans løsladelse fra fængslet til effektiv forsvarsforberedelse.

Dommer Lewis Kaplan fra den sønderjyske distrikt i New York afslog dog at bevilge løsladelsen under en høring.

Advokaterne indgav igen en anmodning om prøveløsladelse den 5. september og henviste til forskellige hindringer skabt af forholdene i fængslet.

I et svar hævdede det amerikanske justitsministerium (DOJ), at den faldne grundlægger af FTX har tilstrækkelig adgang til en bærbar computer til sit forsvar.

Anklagerne hævdede, at internetforbindelseshastigheden svingede mellem 7,5 megabits pr. sekund (Mbps) og 34 Mbps i løbet af dagen og tilføjede, at det er tilstrækkeligt til de fleste internetrelaterede gennemgangsaktiviteter.

Exit mobile version