Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bankrupt FTX and Genesis Agree to Settle Disputes in Bankruptcy Cases

Bankerot crypto børs FTX og crypto-långiver Genesis er blevet enige om at løse deres tvister inden for deres konkurs sager. Ifølge et brev indgivet af deres advokatrepræsentanter til den amerikanske konkursret for Southern District of New York torsdag har parterne nået en principaftale, der ville løse kravene, der blev rejst af FTX-debitorerne mod debitorerne i disse kapitel 11-sager og kravene, der blev rejst af Genesis-debitorerne mod FTX-debitorerne i FTX kapitel 11-sagerne.

Genesis dukkede op som den største usikrede kreditor af FTX efter dets konkurs. Retsdokumenter, der blev indgivet i januar, afslørede, at FTX skyldte Genesis $ 226 millioner. Derudover hævdede FTX, at Genesis Global skyldte det $ 3,9 milliarder, hvilket senere blev reduceret til $ 2 milliarder. Genesis har dog afvist disse påstande og prøvet at afvise FTX-kravene for at undgå unødig forsinkelse i timing og beløb for udbetaling af fordringer og for at fremskynde bekræftelsen af en kapitel 11-plan.

I maj indgav FTX en ansøgning om at inddrive midler på i alt $ 2 milliarder fra Genesis Global, herunder $ 1,8 milliarder i lån og $ 1,6 milliarder, som Genesis angiveligt trak sig tilbage fra FTX’s handelsplatform, før begge virksomheder gik konkurs. Beløbet inkluderede også $ 273 millioner i sikkerhedsstillelse givet til Genesis Global og $ 213 millioner, der angiveligt blev brugt af kryptolånegiverens datterselskab.

I november sidste år stoppede Genesis Global’s lånedivision indfrielser og nye lån efter kollapset af FTX. På det tidspunkt sagde virksomheden, at beslutningen blev truffet på grund af markedsmisforhold og tab af tillid i branchen forårsaget af FTX’s sammenbrud. På et senere tidspunkt indgav Genesis konkursbeskyttelse i henhold til kapitel 11 i slutningen af januar.

Konkursindgivelsen afslørede, at de 50 største usikrede krav udgjorde omkring $ 3,4 milliarder, hvoraf $ 1,2 milliarder var skyldt til Earn-brugere.

Gemini sagsøger DCG og CEO Barry Silbert

Tidligere på måneden indgav Gemini en retssag mod konglomeratet Digital Currency Group (DCG) og dets CEO Barry Silbert for angiveligt at bedrage kreditorer. Genesis ejes af Digital Currency Group (DCG), der er en venturekapitalvirksomhed med fokus på markedet for digital valuta.

Søgsmålet kom efter at Cameron Winklevoss, milliardær medstifter af Gemini-krypto-platformen, fremsatte sit “bedste og endelige tilbud” i omstruktureringen af den digitale aktivlångiver Genesis. I et åbent brev til Silbert afslørede Winklevoss forslaget, der inkluderede $ 1,5 milliarder i betalingsudsættelse og nye lån.

Planen inkluderede en betalingsudsættelse på $ 275 millioner, en gæld på $ 355 millioner forfalden om to år og en gæld på $ 835 millioner forfalden om fem år. Ifølge forslaget skulle DCG beholde provenuet fra salget af Genesis Global Trading, mens kreditorerne skulle modtage midler fra salget af andre Genesis-selskaber.

Exit mobile version