AltcoinsKrypto News

Base bliver det hurtigst voksende Ethereum Layer-2-netværk med en stigning på næsten 900% i Total Value Locked

Base – Ethereum Layer-2-Blockchain med imponerende vækst

Base, som er en Layer-2-Rollup-løsning udviklet af kryptobørsen Coinbase, har oplevet en betydelig vækst i de seneste uger. Total Value Locked (TVL) for denne blockchain er steget markant på kort tid, og det har endda været i trecifrede tal i løbet af de sidste to uger. Men hvad ligger der bag denne hurtige stigning i TVL?

Meme-mønter som en væsentlig faktor

En afgørende faktor i denne vækst synes at være meme-mønter. I modsætning til andre Layer-2-netværk har Base formået at drage fordel af trenden med lanceringen af meme-mønter. Et fremragende eksempel herpå er BALD meme-mønten, hvis markedsværdi er steget fra under 100.000 dollars til over 50 millioner dollars på bare få dage. Med den stigende popularitet af BALD er også populariteten af Base og DeFi-handlere steget, som ønsker at etablere forbindelse til denne blockchain.

Teppichbetreiberens succesfulde projektstart

Endnu et afgørende øjeblik var, da det projekt, der blev støttet af Teppichbetreiberen, blev lanceret med en likviditet på over 9 millioner dollars, hvilket tiltrak stor opmærksomhed. Der var endda spekulationer om, at Sam Bankman-Fried Nver, den tidligere CEO og grundlægger af FTX, stod bag BALD, men disse anklager viste sig at være grundløse.

Interessant nok har Base’s første store blockchain-projekt haft en positiv virkning trods spekulationer og kritik. Flere og flere udviklere har indset det enorme potentiale, som blockchain tilbyder, og har lanceret deres projekter på Base. SushiSwap, Uniswap, Compound og flere andre projekter har alle støttet Base-netværket. Der er også nye projekter som Alien Base, SwapBased og Krav, der har oplevet en betydelig vækst i TVL i denne periode. Dette viser, at Base har formået at vende en negativ situation til en positiv en.

Top  Sådan beskytter vi dine data: Vigtig information om vores nyhedsbrev

Ifølge data fra DefiLlama er TVL for Base steget fra 13 millioner dollars til over 130 millioner dollars i løbet af de sidste to uger. Dette svarer til en stigning på næsten 900 % og gør Base til den hurtigst voksende Ethereum Layer-2-blockchain-udbyder, når det kommer til TVL.

Trods den hurtige vækst har Base stadig en lang vej at gå for at følge med etablerede Layer-2-netværk som Arbitrum, Polygon og Avalanche. I øjeblikket er Base den femtestørste udbyder af Layer-2 i forhold til TVL. Ikke desto mindre fortsætter opsvinget for Base, da der allerede er blevet strømmet over 203 millioner dollars ind i blockchain’en, og antallet af daglige aktive brugere har været over 100.000 i de sidste fire dage.

Med støtten fra Coinbase og den stigende popularitet tyder det på, at det ikke vil vare længe, før Base bliver en af de førende Layer-2 blockchains i branchen. Fremtiden ser lovende ud for Base, og det vil være spændende at følge, hvordan teknologien udvikler sig og påvirker kryptomarkedet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button