Krypto News

Base’s layer-2-netværk RocketSwap udsat for endnu en hackerangreb.

Nytt hack rammer decentraliseret udveksling på Base-netværket

Introduktion

Base-netværket, et Layer-2-netværk, har igen været udsat for et hackerangreb. Denne gang er det den decentraliserede udveksling, RocketSwap, der er blevet påvirket. Dette er den anden sikkerhedskrise for det nyoprettede netværk, der kun har eksisteret i få dage.

RocketSwap bliver offer for en hack

Desværre er Base-netværket igen blevet ramt af et hackingangreb, og denne gang er det den dezentrale udveksling, RocketSwap, der er blevet kompromitteret. RocketSwap er en platform, der lader brugerne udveksle forskellige digitale aktiver.

Det nøjagtige omfang af sikkerhedsbruddet er endnu ukendt, da der ikke er offentliggjort detaljer om tabet af midler eller omfanget af den kompromitterede brugerkonto. De ansvarlige for udvekslingen har dog allerede taget skridt til at undersøge og afhjælpe situationen.

Base-netværket og tidligere sikkerhedsbrud

Denne seneste hack af RocketSwap er den anden sikkerhedskrise for Base-netværket inden for kort tid. Selvom nettet kun er blevet lanceret for nylig, har det allerede været udsat for et andet hackangreb.

Det første sikkerhedsbrud skete kort efter lanceringen af Base-netværket, og det var den dezentrale udveksling, PolyCat Finance, der blev påvirket. I dette tilfælde blev der rapporteret om et betydeligt tab af kryptoaktiver. Dette tidligere angreb rejser spørgsmålet om, hvor sikre og pålidelige Layer-2-netværk som Base egentlig er.

Hvad er et Layer-2-netværk?

Layer-2-netværk er en form for blockchain-teknologi, der sigter mod at forbedre visse aspekter af en hovedkæde, som f.eks. Ethereum. Ved at oprette et sekundært lag oven på hovedkæden kan Layer-2-netværk håndtere flere transaktioner uden at belaste hovedkæden.

Top  Kryptokurser stiger om eftermiddagen: Bitcoin, Dogecoin, Ethereum m.fl. opdateret priser

Base-netværket er en af de mange nye Layer-2-løsninger, der forsøger at tackle Ethereum’s skaleringsproblemer og de høje gebyrer, der er forbundet med transaktioner på hovedkæden.

Konklusion

Base-netværket, et Layer-2-netværk, oplever endnu en sikkerhedskrise, da den dezentrale udveksling, RocketSwap, er blevet hacket. Dette er den anden sikkerhedsbrist, nettet har oplevet, da PolyCat Finance også blev kompromitteret kort efter lanceringen af Base.

Layer-2-netværk som Base sigter mod at forbedre skalerbarheden og transaktionshastigheden på hovedkæder som Ethereum. Men disse sikkerhedsbrud rejser spørgsmål om pålideligheden af ​​disse netværk og den beskyttelse, de tilbyder brugerne.

Det er vigtigt for brugerne af Base-netværket og andre Layer-2-løsninger at være opmærksomme på de sikkerhedsmæssige risici og tage passende foranstaltninger for at beskytte deres midler.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button