Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bedste nye kryptovalutaer at investere i 2023: En gennemgang af lovende projekter og hvordan man finder dem.

De bedste nye kryptovalutaer at investere i i 2023

I stedet for at besidde en brøkdel af en Bitcoin bliver investorer ofte tiltrukket af at søge nye kryptovalutaer med en lavere markedsværdi og enhedspris pr. token for at finde en større vækstpotentiale – en strategi der kan betale sig, men som også har mange faldgruber. Ikke alle nye kryptovalutaer vil lykkes på mellemlang til lang sigt – vi har analyseret nogle af de mest lovende kryptoprojekter i rummet baseret på deres hidtidige præstationer, herunder nogle helt nye tokens der stadig er på presale-stadiet med stor efterspørgsel fra tidlige investorer. Vores liste over nye kryptovalutaer at investere i dækker også forskellige nicher, lige fra meme tokens til miljøvenlige projekter, gaming tokens og meget mere.

Bedste nye kryptovaluta at investere i 2023

Nedenfor er vores rangering af de bedste nye kryptovalutaer at købe i år:

Wall Street Memes (WSM) – Nyt kryptoprojekt fra holdet bag den succesfulde NFT-samling Wall St Bulls. $WSM er i presale nu og bakkes op af en stor og engageret fællesskab med over 1 million følgere på alle sociale kanaler. Over $17,5 millioner er blevet rejst på bare otte uger, siden presalen blev lanceret.

Evil Pepe Coin (EVILPEPE) – En community-baseret ERC20 meme token, der opfordrer brugere til at lade deres mørke side løbe løs. Over $600.000 blev rejst i presalen på en uge med 90% af token-tilgængeligheden for offentligheden.

BTC20 (BTC20) – En spændende ny Ethereum-baseret kryptovaluta, der sigter mod at efterligne Bitcoin’s begyndelse med den moderne Proof-of-Stake mekanisme. Den tilbyder tokens til $1 og har også 100% token-tilgængelighed for offentligheden, staking rewards og en 120-årig vesting-plan. Over $1,5 millioner blev rejst på en uge.

yPredict (YPRED) – En ny kryptoplatform, der lader brugere få adgang til forudsigelsesmodeller, der er oprettet af finansielle eksperter. Hold $YPRED tokens for at generere passiv indkomst og indsamle belønninger – over $3,1 millioner blev rejst.

Launchpad XYZ (LPX) – En Web3-drevet platform med en NFT DEX, et marketplace for brøkdelte aktiver og en specialbygget handelsterminal. Presalen blev lanceret i april 2023 med over $1,1 millioner rejst.

Chimpzee (CHIMPZ) – Et nyt grønt kryptoprojekt, der sigter mod at beskytte dyrelivet og gøre en positiv indvirkning på miljøet. Presalen blev lanceret i april 2023 med næsten $975.000 rejst.

Scorpion Casino (SCORP) – En online gambling-platform i sociale medier, hvor brugere kan tjene en attraktiv staking-yield på op til $10.000. $525.000 blev rejst i presalen.

eTukTuk (TUK) – En ny kryptoplatform, der tilbyder TukTuk-chauffører et mere bæredygtigt transportsmiddel. Hold $TUK for at foretage betalinger ved opladningsstationer og optjen belønninger ved at bidrage til økosystemet – whitelist-pladser er tilgængelige forud for presalen.

DeeLance (DLANCE) – En Web3-token, der driver et decentraliseret freelancing-økosystem, der forbinder fjernarbejdere med potentielle arbejdsgivere. Presalen blev lanceret i april 2023 med over $1,6 millioner rejst.

Pikamoon (PIKA) – Sigter mod at være det nye Axie Infinity med Pokémon-stil NFT-spil og sin egen metaverse-verden. Presalen blev lanceret i april 2023 med over $3,8 millioner rejst.

Worldcoin (WLD) – En World ID knyttet til retina-scanninger og blockchain-teknologi, ledet af OpenAI’s Sam Altman med potentiale til at lægge grundlaget for et UBI-framework.

Theta Network (THETA) – En næste generation blockchain til distribution af medier og underholdning med et dual token-system, der tillader staking.

Shiba Inu (SHIB) – Et community-baseret meme crypto-økosystem, der eksploderede i 2021-bull-run og blev tilføjet til top 15 coins efter markedsværdi.

ApeCoin (APE) – Flagskibet for den nye krypto i Bored Ape Yacht Club NFT-samlingen og deres Otherside metaverse-spil.

Nogle af de nye projekter ovenfor har kommende ICO’er senere på året på førende børser.

Sådan finder du de nyeste kryptovalutaer

Vi har diskuteret nogle almindeligt anvendte strategier nedenfor for at give investorer en idé om de mest effektive metoder til at finde nye kryptoprojekter:

Forskning af presale-kryptovalutaer

Hvis du forsøger at finde ud af, hvor meget du skal investere i kryptovalutaer, kan det være fordelagtigt at undersøge kryptovalutaer, der er i presale. Disse har normalt lavere priser, hvilket betyder, at du ikke behøver at bruge en stor sum penge i forhold til, når tokenen er åben for offentligheden på en stor børs. Dette er især relevant, når kryptoprojektet er steget i popularitet. Så en af de mest effektive måder at finde nye kryptovalutaer at investere i er ved at forske i kommende lanceringer. Ved at finde nye kryptovalutaer på presale får investorerne mulighed for at få eksponering for et projekt, mens det stadig er i sin spæde start.

Foretag søgninger efter nøgleord på sociale medier

I en tid hvor sociale medier er nøglen til at opdage nye trends, er det lige så godt et sted som nogen at søge efter nye kryptofrigivelser for 2023. Platforme som Twitter, TikTok og lignende giver brugerne mulighed for at søge efter nøgleord, f.eks. ‘#bestnewcrypto’ eller ‘#cryptopresales’. Investorerne kan også indtaste en specifik kategori som f.eks. ‘#NFTgames’. Det er også muligt at oprette underretninger for disse nøgleord.

Overvåg nye tokens på kryptobørser

Brugere kan finde de nyeste kryptovalutaer via en troværdig platform – da den sandsynligvis vil gennemgå projekter for at sikre, at de er lovlige, før de bliver noteret. Man kan søge efter nye kryptovalutaer ved at tjekke store børser eller online mæglere. Mange vil liste et bredt udvalg af eksisterende tokens. Men disse platforme tilføjer også ofte nye kryptovalutaer. Brug blot filteret på den pågældende platform for at søge efter bestemte typer tokens.

Følg udviklende tendenser

For at drage fordel af kryptomarkederne skal investorer følge det bredere marked for at sikre, at de er opdaterede om udviklende tendenser i rummet. For eksempel har kunstig intelligens domineret nyhedsstrømmen siden slutningen af 2022 med fremkomsten af visse vigtige AI-værktøjer – og AI-relaterede kryptovalutaer har fulgt efter og skabt enorme gevinster. Læs vores anmeldelse af de bedste AI-krypto-handelsrobotter for at se nogle af de mest spændende handelsværktøjer, der kan anvendes. Tidligere oplevede web3-spil og NFT-relaterede tokens en enorm stigning i starten af 2022, og at opdage og handle ud fra den næste store trend kan være en ekstremt indbringende metode.

Hvordan vi vælger nye kryptovalutaer

Da nyere tokens ikke viser investorer meget i form af historisk performance, er der andre ting at overveje, inden man risikerer penge. Når vi forsker i nye kryptovalutaer, ser vi på en række faktorer. F.eks.:

Hvad har projektet planlagt for fremtiden? Er dette klart dokumenteret, så investorer kan se det?

Hvad kan tokens bruges til, hvis noget?

Er det sandsynligt, at projektet vil blive noteret på en stor børs?

Se nogle af disse overvejelser

Exit mobile version