Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Begynder den bulliske oktober endelig? Bitcoin starter ugen med et spektakulært kursudbrud, pumper til en ny månedsrekord. Er en korrektion på vej – eller hvor sandsynligt er en fortsættelse af opadgående bevægelse?

Goldman Sachs Analysis: Ethereum's Path to Scalability

Starten på en bullish oktober? **Bitcoin** startede ugen med en spektakulær prisstigning, hvilket førte til en ny månedshøjde. Spørgsmålet er nu, om der vil følge en korrektion, eller hvor sandsynligt det er, at opadgående bevægelse vil fortsætte?

I løbet af 24 timer steg Bitcoin med næsten 2.000 dollar og formåede dermed at nå en ny månedshøjde ved begyndelsen af ugen. Dette har øget håbet om en kommende rally. Spekulationer fra Bloomberg har antydet, at den øgede finansielle stimulus i Kina kan være en faktor i denne udvikling.

Selvom den procentvise stigning i løbet af de sidste syv dage og siden i går er relativt beskeden, viser diagrammet en næsten lodret stigende lysstump. Dette indikerer, at der er stor momentum i netværket. Mens prisen på 66.331 dollar fra september stadig er et stykke væk, er der allerede flere Memecoins, såsom GameStop (GME), BOOK OF MEME (BOME), SLERF (SLERF) og SAD HAMSTER (HAMMY), der oplever en betydelig vækst.

Top-kryptoanalytikeren Michael van de Poppe har udtalt i en ny prognose, at den førende kryptovaluta snart kan opleve sit længe ventede gennembrud. Han forudsiger en test af 64.000-dollar-regionen, som sandsynligvis vil føre til den store breakout, som alle har ventet på.

Ikke alle er dog overbeviste om den nuværende prisstigning. Nogle kryptoanalytikere, såsom CryptoJelleNL, advarer om, at selvom markedet ser ud til at være på vej mod en revolution, vil det ikke blive let. Der forventes at være turbulente tider, selvom en ny historisk høj pris for Bitcoin sandsynligvis vil blive nået før udgangen af måneden.

Andre populære analytikere, såsom Inmortal, ser også bullish tegn for Bitcoin. Han sammenligner den nuværende situation for Bitcoin med 2023 og antyder, at vi kan være vidne til en lignende kursudvikling. Han forventer endda en mulig pris på op til 230.000 dollar pr. BTC i den nærmeste fremtid.

Spændingen stiger, og det bliver interessant at følge udviklingen omkring Bitcoin i de kommende dage og uger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version