AltcoinsKrypto News

Ben Armstrong forlader BitBoy Crypto efter intern magtovertagelse

Kontroverser omkring Ben Armstrong: Afgang midt i spørgsmål om tokens og rygter om efterforskning

Ben Armstrong, en prominent influencer inden for kryptovalutaer og grundlægger af BitBoy Crypto, har annonceret sin afgang på grund af et internt kup ledet af TJ Shedd og Justin Williams.

Trods at udtrykke tillid til sin stilling ved at sige, “Indtil de kan klone mig, har jeg ingen bekymringer,” bekræftede Armstrong sin afgang på sin joinBENCoin-konto, hvilket oprindeligt blev afsløret af Bitcoin-bloggeren Jason A. Williams gennem et screenshot.

“Ben Armstrong vil med øjeblikkelig virkning ikke længere arbejde med Hit Network/BJ Investment Holdings og alle underselskaber, herunder men ikke begrænset til Bitboy Crypto og Around The Blockchain. Denne beslutning har ikke været let. Men efter lang overvejelse er vi sikre på, at dette er den eneste vej fremad.”

Armstrongs afgang har fået folk til at undre sig over årsagerne, hvilket har ført til forskellige spekulationer.

ZachXBT, der efterforsker kryptosvindel, rejste spørgsmål om en mulig forbindelse mellem afgangen og Armstrongs nylige engagement med tvivlsomme meme-tokens og sagde: “Er det på grund af din nylige involvering med alle disse lyssky meme-tokens eller noget andet?”

I sit svar foreslog Twitter-brugeren Robbin Pilliams, at afgangen måske havde noget at gøre med noget, Armstrong gjorde i Denver, og nævnte en igangværende efterforskning.

De modsagde: “Det er på grund af, hvad han gjorde i Denver, der er en igangværende efterforskning. Tror du ikke, at dette ville være sket tidligere, hvis det havde noget at gøre med meme-tokens.”

Top  Argentinere skifter til USDT for at beskytte deres opsparing mod hyperinflation

Ben afviste dog forbindelsen til Denver ved at svare, “Ben har ikke gjort noget i Denver.”

Kontroverser omkring Ben Armstrong: Afstandtagen i lyset af spørgsmål om tokens og rygter om efterforskning

Armstrong har mødt kritik for angiveligt at sælge tokens efter at have anbefalet dem og promovere potentielt risikable investeringer via tilknyttede forbindelser.

Disse kontroverser rejser spørgsmål om, hvorvidt hans afgang sigter mod at distancere sig selv fra mulige ansvar.

Derudover har Armstrong været involveret i andre kontroverser, herunder hans separation fra ben.eth, en kontroversiel skaber af meme-tokens. Dette kom for dagen med frigivelsen af BEN memecoinen i kølvandet på anklager om en “rug pull”.

ben.eth, en oprindeligt ukendt NFT-influencer, fik omtale i løbet af PEPE memecoin-sæsonen.

Mange efterlignere, herunder BEN, fulgte trop. BEN skilte sig ud og fik momentum, da Bitboy anbefalede det, på trods af at Uniswap forbød handel via deres platform.

ben.eth fik mere opmærksomhed, hvilket førte til lanceringen af endnu en memecoin, PSYOP, der blev anbefalet af Andrew Tate. På trods af hans frasortering lykkedes PSYOP, drevet af ben.eth’s unikke præ-salg approach og en airdrop til BEN indehavere.

ben.eth introducerede også LOYAL, bakket op af Ben Armstrong, der sigter mod en DEX fokuseret på memecoins og introducerer “memefi”.

Midt i disse opdateringer om hans adskillelse fra ben.eth og hans nylige afgang fra Bitboy, er skæbnen for Armstrongs digitale valuta BEN blevet undersøgt.

BEN’s nuværende pris er på $0,0000002 USD, hvilket viser et fald på -41,37% inden for de sidste 24 timer. Den handles aktivt på 21 markeder og har en handelsvolumen på $2.907.825,89 inden for de seneste 24 timer.

Top  Optimisme stiger for Bitcoin ETF- godkendelse og prisstigning for Ethereum og Everlodge

Midt i spekulationer om dens nedgang afviste Armstrong hurtigt tvivlene som svar på et opslag fra en bruger.

Da de tweetede, “Så gætter på BEN-coin er færdig,” svarede Armstrong kort “Nope.”

Denne handling bekræfter Armstrongs dedikation til kryptoeventyr, selv efter hans afgang fra BitBoy Crypto.

Mens Armstrongs exit har haft stor indflydelse på kryptofællesskabet, er den fulde konsekvens for BitBoy Crypto og BEN endnu usikker. Indtil videre har den officielle konto for BitBoy X ikke udsendt nogen formel erklæring.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button