AltcoinsKrypto News

Betrügerische Entwickler verursachen Diebstahl von Millionen Pepe-Coins (PEPE) im Wertvollen Vorfall innerhalb des Pepecoin-Teams

Interne problemer for Pepecoin-projektet førte til betydelige tab af værdi og tyveri af tokens

I en nylig hændelse styrede en gruppe bedrageriske udviklere inden for Pepecoin-teamet en række uautoriserede overførsler fra tokenets multisig-wallet, hvilket resulterede i tyveri af Pepe-Coins (PEPE) til en værdi af millioner dollars, ifølge en rapport fra X, tidligere kendt som Twitter.

Den person, der hævder at have kontrol over projektet nu, har offentliggjort, at $PEPE har været plaget af interne konflikter siden dets oprettelse. En del af holdet, drevet af overdrevne egoer og grådighed, skabte uro inden for projektet. Dette førte til konflikter, der førte til, at de fleste af de teammedlemmer, der var involveret i oprettelsen af $PEPE, trak sig kort efter projektets start.

De uautoriserede overførsler fandt sted sidste uge og inkluderede over 16 billioner Pepe-tokens (svarende til 15 millioner dollars), der blev sendt til forskellige kryptobørser, herunder OKX, Binance, Kucoin og Bybit. Ifølge den nævnte person bidrog den efterfølgende salg af disse tokens til en betydelig værdiforringelse på næsten 20% af tokens med frømotiver.

Blockchain-analytikere udtrykte bekymring, da ændringer i transaktionsgodkendelsesprocessen blev observeret i en udviklerbaseret wallet. Mekanismen, der tidligere krævede samtykke fra fem ud af otte wallets, blev ændret til kun at kræve samtykke fra to ud af otte wallets.

Denne række af transaktioner var den første forekomst af projektets multisig-wallet, der indeholdt 26 billioner tokens ud af en samlet beholdning på 420 billioner og blev brugt til token-overførsler. Den person, der nu påstår at have kontrol over projektet, udtrykte sine beklagelser over for X og erklærede sin intention om at fremme væksten og den endelige fulde decentralisering af projektet i de kommende måneder.

Top  Shibarium ID er forventet at revolutionere Shiba Inu-økosystemet: Hvad betyder det for fremtiden?

De afslørede også planer om at indlede forhandlinger om erhvervelsen af visse webdomæner og brugernavne, der er forbundet med PEPE. Når disse erhvervelser eller donationer er afsluttet, har de forpligtet sig til at destruere overskydende multi-sig tokens. “Token-Burns” betyder permanent fjernelse af tokens fra omløb.

Trods den overordnede pessimistiske markedsstemning udviklede Pepe sig til en af de bemærkelsesværdige succeshistorier i 2023. Dets markedsværdi nåede et højdepunkt på 1,8 milliarder dollars medio maj og overgik dermed handelsvolumenet for andre kendte meme-mønter som Dogecoin (DOGE) og Shiba Inu (SHIB).

Analytikere udtrykte dog fortsatte bekymringer vedrørende de tidlige handelsaktiviteter omkring Pepecoin og manglen på detailhandlere. Som en dominerende risiko blev koncentrationen af en betydelig mængde tokens i hænderne på et lille antal personer fremhævet, hvilket betyder, at prisudsving er afhængige af handlingerne fra en udvalgt gruppe investorer.

Rafe Tariq, senior kvant hos SingularityDAO, bemærkede, at manglen på tilgængelig likviditet har ført til en situation med høje indsatser, der minder om et spil på en stol. SingularityDAO’s forskningsrapport fra juni afslørede også, at en håndfuld store investorer, såkaldte “wales”, kontrollerede omkring 25% af PEPE-tokens, mens yderligere 46% blev holdt af andre betydelige investorer i omløb.

Alt i alt kan det konkluderes, at Pepecoin-projektet har oplevet interne turbulenser på grund af bedrageriske udviklere, der forårsagede uautoriserede overførsler fra multisig-wallet, hvilket førte til betydelige tab. Personen, der i øjeblikket står i spidsen for projektet, har fremsat planer om vækst og eventuel decentralisering. På trods af Pepe’s imponerende stigning på markedet er der fortsat bekymringer vedrørende token-koncentration og begrænset detailhandelsdeltagelse, hvilket eksperter advarer om potentielle risici.

Top  Bitcoin-Netzwerk mit 99,98% Uptime – Ein vergleichender Blick auf die Stabilität im Vergleich zu anderen Währungen und Altcoins

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button