Krypto News

Binance erwägt Rückzug aus Russland aufgrund von Sanktionen und regulatorischen Anforderungen

Mulig tilbagetrækning af Binance fra Russland

Den populære kryptobørs, Binance, overvejer at trække sig tilbage fra Rusland på grund af sanktioner fra vigtige lande som USA. Ifølge en artikel i Wall Street Journal, offentliggjort den 28. august, har en talsmand fra Binance udtalt, at de overvejer alle muligheder vedrørende Rusland, herunder en fuldstændig tilbagetrækning.

I en nylig indsats for at overholde sanktionerne har Binance fjernet visse russiske finansinstitutioner som betalingsmuligheder på deres peer-to-peer-platform og indført begrænsninger for fiat-valutatransaktioner for brugere i Rusland. Andre kryptobørser som Bybit og OKX har fulgt Binance’s eksempel og har også fjernet visse russiske banker som betalingsmuligheder på deres platforme.

Den russiske centralbank har tidligere meddelt, at de vil begynde at teste den digitale russiske rubel, og at den forventes at blive almindeligt anvendt i hele landet inden 2027.

Problemer med myndigheder i forskellige lande

Binance er en global kryptobørs, der opererer uden en fysisk hovedbase. På grund af deres aktiviteter i Rusland har de dog haft problemer med visse myndigheder. I juni blev Binance, Binance.US og Binance-CEO, Changpeng Zhao, sagsøgt af den amerikanske værdipapirmyndighed, SEC, for at have tilbudt uregistrerede værdipapirer. Derudover er det blevet rapporteret, at det amerikanske justitsministerium undersøger Binance for potentiel overtrædelse af USA’s sanktioner i forbindelse med Rusland.

Binance’s eventuelle tilbagetrækning fra Rusland vil være et vigtigt skridt for børsen og vil helt sikkert have indflydelse på deres aktiviteter og brugere i landet. Det er stadig uklart, hvad der vil ske, men situationen vil fortsat blive overvåget nøje af både kryptobranchen og investorer.

Top  Fra Jura-studie til partner i venture capital: Madeline Lawrences utraditionelle karrierevej

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button