Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Binance frysning af 4,2 millioner dollar i forbindelse med Ripple-hack: Vigtig samarbejdsindsats for at mildne skade.

Doch nicht alles verloren? Nach XRP-Hack friert Binance Assets ein und Millionen fließen zurück an Ripple

Binance fryser $4,2 millioner XRP efter Ripple-hack

Der Kryptospace blev for nylig ramt af et hack, der involverede Ripple-medstifter Chris Larsen og førte til tyveri af over 112 millioner dollars i XRP-token. Binance har for nylig frosset XRP til en værdi af 4,2 millioner dollars i forbindelse med tyveriet. Selvom beløbet kun udgør en lille del af de stjålne midler, viser det en vigtig fælles bestræbelse på at mildne konsekvenserne af hacken. I midten af kaos har XRPs kurs udviklet sig volatilt.

Das Einfrieren von 4,2 Millionen Dollar durch Binance

Binance reagerede hurtigt på tyveriet fra Ripple-medstifter Chris Larsens personlige wallet ved at fryse aktiver til en værdi af 4,2 millioner dollars. Dette skete efter, at udviklere, der arbejdede med XRP-Ledger-blockchainen, informerede børsen om de stjålne XRP-tokens.

CEO for Binance, Richard Teng, understregede vigtigheden af at handle hurtigt i sådanne situationer. Under hans ledelse identificerede og spærrede børsen de konti, der var forbundet med tyveriet. Tiltaget forhindrede, at de stjålne XRP blev flyttet eller solgt på børsen.

Den indfrosne mængde på 4,2 millioner dollars udgør dog kun en lille del af det samlede stjålne beløb. Alligevel viser de foranstaltninger, Binance har truffet efter tyveriet, børsens engagement i at beskytte brugernes aktiver og opretholde tilliden til kryptomarkedet. Gennem proaktive foranstaltninger og samarbejde er Binance førende i bestræbelserne på at forbedre sikkerheden og forhindre fremtidige overtrædelser.

XRP’s Kursentwicklung in diesem Kontext

XRP forsøger nu at komme sig efter kursfaldet som følge af hacken. Mærket 0,48 dollar betragtes som den vigtigste støtte. Dette niveau har tidligere fungeret som vigtig supportzone og var i stand til at stoppe faldet i XRP-kursen denne gang. Hvis XRP-kursen alligevel falder under 0,48-dollar-støtten, vil opmærksomheden næste rette sig mod mærket på 0,46 dollar.

Hvis XRP derimod formår at holde støtten på 0,48 dollar, kunne vi se en hurtig opsving mod mærket på 0,55 dollar. Dette ville ikke kun være et gennembrud for den umiddelbare bjørnestemning, men også føre til en ny test af det midterste Bollinger-band på hverdagsgrafen, hvilket indikerer en potentiel normalisering af priserne omkring dette gennemsnit.

Aktuelt handles XRP allerede markant over den vigtige støtte og handles i øjeblikket til 0,51 dollar. Det ser også ud til, at det psykologisk vigtige mærke på 0,5 dollar aktuelt også tilbyder vigtig støtte.

Das ist bereits über den Hack bekannt

Tyveriet af over 112 millioner dollars fra Chris Larsens personlige XRP-konti var et sofistikeret cyberangreb. Til at begynde med var der forvirring, da nogle rapporter fejlagtigt antog, at Ripple selv var blevet kompromitteret. Senere blev det dog præciseret, at uautoriseret adgang til Larsens personlige beholdning var begrænset.

Ved at følge de digitale fodspor nøje kunne efterforskere identificere de wallet-adresser, som gerningsmændene anvendte. Det afgørende skridt gjorde det muligt for Binance og andre børser at fryse de tilsvarende aktiver og forhindre yderligere transaktioner med de stjålne XRP.

Den nøjagtige metode, som hackerne brugte til at trænge ind i Larsens konti, er dog endnu ikke offentliggjort. Brugen af udtrykket “uautoriseret adgang” tyder dog på, at angriberne var i stand til at udnytte sikkerhedsproblemer for at opnå kontrol. Ved den slags overtrædelser bruges ofte avancerede phishing-taktikker, udnyttelse af softwarefejl eller social engineering-teknikker for at narre ofrene til at give adgang.

Hvad vi dog ved er, at Ripple har udfordringer med hensyn til sikkerhed og regulering, mens XRP kæmper med kursfald. Derfor vælger mange investorer at lede efter sikre og attraktive investeringsalternativer som f.eks. eTukTuk.

Dieser Coin könnte sich um einiges rentabler entwickeln als XRP

eTukTuk skiller sig ud med sit engagement for miljøbeskyttelse og finansiel inklusion i udviklingslande. Ved at levere et innovativt system til opladning af elektriske køretøjer og et proprietært eTukTuk EV sigter projektet mod at reducere CO2-udledninger og samtidig styrke lokale samfund. Initiativet er ikke kun et skridt hen imod en mere bæredygtig fremtid, men viser også, hvordan blockchain-teknologi kan bruges til at løse virkelige problemer.

Derudover understøttes eTukTuks platform af BNB Chain, som tilbyder skalerbarhed, sikkerhed og effektivitet. Dette understreger blockchainens potentiale til ikke kun at have en betydelig indvirkning inden for finanssektoren, men også på andre områder som bæredygtig transport og energiinfrastruktur.

I PreSale tilbydes investorer i øjeblikket mulighed for at investere i projektet til kun 0,02625 dollar pr. coin. Det faktum, at der allerede er indsamlet over 700.000 dollar, viser det store interesse hos mange investorer i initiativet.

**Vigtigt: Handel medfører risici, og det er ikke garanteret at generere indtægter. Indholdet på vores hjemmeside er udelukkende til informationsformål og udgør ikke en købs- eller salgsanbefaling. Dette gælder både for aktiver og produkter, tjenester eller andre investeringer. De meninger, der kommunikeres på denne side, udgør ikke investeringsrådgivning, og der bør altid søges uafhængig økonomisk rådgivning, når det er muligt. Denne hjemmeside er gratis, men vi kan muligvis modtage provision fra de virksomheder, som vi tilbyder på denne hjemmeside.**

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version