Krypto NewsRegulierung

Binance indgiver retssag mod SEC og anmoder om retskendelse for at begrænse undersøgelsesbeføjelser

Binance indgiver retssag mod SEC og søger beskyttelsesordre

Binance, en kryptobørs, har indledt retlige skridt og anmodet om en beskyttelsesordre mod den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) mandag.

Børsen hævder, at SEC’s anmodninger om information er overdrevent brede og alt for omfattende.

Binance U.S. operatør og ledelse indgiver klage

I klagen, indgivet ved U.S. District Court of Columbia, hævder BAM Trading, operatøren af Binance U.S., og BAM Management, at de allerede har fremsendt de nødvendige oplysninger til tilsynsmyndigheden.

Beskyttelsesordren har til hensigt at begrænse SEC’s beføjelser. Blandt andet skal SEC kun have lov til at foretage fire afhøringer af BAM-medarbejdere. Derudover skal afhøringen af BAM’s administrerende direktør og CFO være undtaget fra ordren, selvom der ikke blev nævnt specifikke navne.

Tidligere retssag mod Binance

Allerede i juni indgav de amerikanske myndigheder en klage mod Binance og dets administrerende direktør, Changpeng Zhao, hvor de blev beskyldt for at være involveret i et “netværk af bedrageri”.

Klagen indeholder 13 anklager, herunder påstande om manipulation af handelsvolumener, omdirigering af kundemidler, at tillade uautoriserede amerikanske kunder på deres platform og at give vildledende oplysninger om deres markedsovervågningsforanstaltninger.

SEC har endnu ikke fremlagt beviser

“SEC har endnu ikke fremlagt beviser, der tyder på misbrug eller misappropriation af kundemidler”, hedder det i den aktuelle anmodning.

Ifølge anmodningen har SEC afvist BAM’s forslag om at begrænse deres anmodninger om information på passende vis og afvist anmodningen om en retslig beskyttelsesordre.

Top  MicroStrategys Bitcoin-Plan i fare: Risiko for tab af BTC-investering efter seneste udvidelse af beholdning

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button