AltcoinsKrypto News

Binance Japan aims to expand token offering threefold, announces plans to list 100 tokens

Exchange news

  • Binance Japan siges at have planer om at tilbyde mindst 100 tokens på deres platform på kort sigt, hvilket er omkring tre gange så mange som det nuværende tilbud på 34 tokens.
  • Det asiatiske kryptobørs HashKey har indgået et partnerskab med kryptovallet-udbyder imToken for at forene de “pålidelige” og “uden tillid” elementer i Web2 og Web3-realmene inden for det virtuelle aktivlandskab. imToken vil blive udnævnt som den officielle non-custodial wallet-partner for HashKey Exchange, der betjener brugere, der søger selvforvaltede digitale aktiver. HashKey Exchange vil give imToken-brugere en betroet platform til handel med virtuelle aktiver, hvor direkte bankoverførsler for fiat ind- og udløb understøttes.
  • Den nigerianske kryptobørs Patricia har udgivet et whitepaper, der “skal give vores brugere en klar forståelse af Patricia Token”. Whitepaperet blev mødt med en vis skepsis ved dets seneste udgivelse. Ifølge whitepaperet er Patricia Token ikke en stablecoin, men “et gældsforvaltningstoken”, der “symboliserer et løfte” fra Patricia Technologies om at betale indehavere 1 USDT for hvert Patricia Token i fremtiden ved at sikre aktivegenindvinding og håndtere konsekvenserne af sikkerhedsbruddet. Token er ikke on-chain, men bruges i stedet internt til at repræsentere gæld, der håndteres af Patricia, mens balancen vil afspejle dollarværdien af de konverterede aktiver.

Politics news

  • Den etiske underkomité i det sydkoreanske parlament nedstemte et forslag om at smide den tidligere medlem af det største oppositionsparti, Democratic Party (DP), Kim Nam-kuk ud, rapporterede Yonhap. Der skulle have været et flertal af stemmer for, at forslaget blev vedtaget, men det regerende People Power Party (PPP) og DP var delt lige i en afstemning på 3-3. Kim kom i problemer, efter at han blev beskyldt for at have udført mistænkelige kryptohandler til en værdi af omkring $4,5 millioner.
Top  Eksperter forudser en fortsat stigning for Coinbase-aktierne trods Bitcoin-rallyens skygge

Banking news

  • SEBA Hong Kong, dattervirksomheden til kryptobanken SEBA Bank med base i Schweiz, har modtaget en principtilladelse fra Securities and Futures Commission (SFC). Ifølge pressemeddelelsen har SEBA Hong Kong modtaget tilladelsen til at drive regulerede aktiviteter i Hong Kong, der omfatter handel med værdipapirer, herunder produkter relateret til virtuelle aktiver såsom OTC-derivater og strukturerede produkter; rådgive om værdipapirer og virtuelle aktiver; samt drive aktivstyring for diskretionære konti i både traditionelle værdipapirer og virtuelle aktiver.

Regulation news

  • EOS har fået whitelist godkendelse fra Japan Virtual and Crypto Asset Exchange Association (JVCEA). EOS Network Foundation sagde, at godkendelsen “baner vejen for handel med EOS mod den japanske yen på regulerede kryptobørser i Japan.” EOS vil begynde at handle medio september på BitTrade, en kryptomarkedspadslicenseret og reguleret af landets Financial Services Agency (FSA).

Mining news

  • Cathedra Bitcoin Inc. har offentliggjort resultatet af sine aktiviteter for andet kvartal 2023. De rapporterede, at minedriften producerede 77,15 brutto bitcoin i løbet af andet kvartal 2023, i forhold til 57,65 bitcoin i andet kvartal 2022, en stigning på 19,50 bitcoin. De registrerede en omsætning på C$2,9 mio. ($2,14 mio.) i løbet af andet kvartal 2023, sammenlignet med C$2,5 mio. ($1,85 mio.) i andet kvartal 2022. Pr. 29. august i år havde de C$3,7 mio. (2,73 mio.) i kontanter og C$744.300 ($549.130) i bitcoin (19,55 BTC), hvilket samlet giver kontanter og bitcoin-likviditet på ca. C$4,4 mio. ($3,25 mio.).

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button