Krypto News

Binance kunder i Europa oplever problemer med Fiat-udtrækninger på grund af SEPA-overførselsproblemer

Problemer med Fiat-Abhebungen i Europa på kryptobørsen Binance

Kunder på kryptobørsen Binance oplever problemer med Fiat-Abhebungen i Europa. Årsagen til dette er tilsyneladende problemer relateret til SEPA-overførsler.

Ifølge en slettet meddelelse fra Binance’s kundesupport på Twitter den 20. august har børsen midlertidigt suspenderet Euro-udtræk og -indbetalinger via SEPA. I meddelelsen oplyser kryptobørsen, at de ikke kan give en præcis tid for, hvornår SEPA-overførsler vil være mulige igen. Binance-teamet tilføjer, at deres betalingsudbyder “ikke længere kan understøtte disse transaktioner”.

Binance forsikrer dog kunderne om, at de aktivt arbejder på at løse problemet så hurtigt som muligt. Samtidig beklager de de gener, denne situation medfører for brugerne.

Problemet kom for dagen, da en bruger i Europa hævdede på Twitter for nylig at have købt en stor mængde Euro på Binance. Brugeren klagede over, at han på grund af lukningen af sin Paysafe-konto ikke kunne hæve pengene til sin bankkonto eller sælge dem på Binance. Brugeren udtalte, at ifølge kundesupporten kunne han ikke gøre andet end at vente på, at Binance finder en ny betalingsudbyder. Brugeren kritiserer Binance og siger, at det er noget, man ville forvente af mistænkelige børser, ikke af Binance.

Dette er dog ikke første gang, at Binance har haft problemer med Fiat-Abhebungen i Europa. I flere måneder har de advaret brugerne om, at deres nuværende euro-bankpartner, Paysafe Payment Solutions, ikke længere vil betjene kryptobørsen. Brugerne blev derfor opfordret til at opdatere deres bankoplysninger og muligvis acceptere nye vilkår for at fortsætte med at bruge SEPA-tjenesterne.

Efter slettelsen af den tidligere meddelelse fra kundesupport på Twitter, har Binance bekræftet, at SEPA-indbetalings- og -udtjenesten vil forblive i drift som planlagt indtil den 25. september.

Top  Alt hvad du behøver at vide om Seed Phrase - en enkel forklaring.

En talsmand for Binance oplyser, at visse brugere under rutinemæssige compliance-checks kan blive bedt om yderligere oplysninger, hvilket kan føre til tidlig lukning af deres konti. Binance vil dog tilbyde alternativer til deres brugere inden afslutningen af SEPA-tjenesten.

Det er ikke første gang, at Binance har haft problemer med udbetalinger i Europa. I maj blev Bitcoin-udtjenester midlertidigt suspenderet af børsen på grund af en stor mængde udestående udbetalinger. Dette skete dagen efter, at Binance oplevede deres første udbetalingsfejl på grund af en overbelastet Bitcoin-mempool. Over 400.000 transaktioner blev fanget i blockchain’en.

Binance arbejder hårdt på at løse de aktuelle problemer med Fiat-Abhebungen i Europa og forsøger at minimere eventuelle gener for deres kunder.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button