FinanzenKrypto News

Binance Labs investerer 10 millioner dollars i Helio Protocol for at støtte overgangen til en platform for flydende staking

Binance Labs investerer $10 millioner i Helio Protocol

Binance Labs, investeringsarmen af Binance, har foretaget en investering på $10 millioner i Helio Protocol. Denne investering vil støtte Helio Protocols transformation til en platform for liquide stakings.

Binance Labs omfattende finansiering understreger det store potentiale i Helio Protocol samt den voksende betydning af liquide stakings inden for decentral finans (DeFi).

En talsperson fra Binance Labs forklarede entusiastisk sin holdning til liquide stakings. Han pegede på den bemærkelsesværdige værditilvækst, der opnås inden for “LSDfi-protokoller” (Total Value Locked, TVL), og understregede de hurtige vækstmuligheder for disse protokoller.

Disse protokoller introducerer yderligere anvendelsesmuligheder for liquide stake tokens, hvilket kan accelerere udbredelsen af liquide stakings betydeligt. Denne ekspansion kan fremme deltagelse i stakings og i sidste ende føre til en hidtil uset kapitaleffektivitet.

Dog bemærkede Binance i deres halvårsrapport fra juli, at selvom liquid staking har udviklet sig til den største DeFi-kategori på TVL-området, er der nogle ting, man skal være opmærksom på, herunder sårbarheder i smart contracts, risko for slaskning og prisudsving.

Ifølge Binances rapport fra juli har liquid staking overhalet DEXs (Decentralized Exchanges) i forhold til TVL frem til april 2023. I starten fokuserede markedet på de vigtigste protokoller, men Binance forudsagde en diversificering, da flere projekter snart vil træde ind på dette område.

Selvom liquid staking bliver mere og mere populært, skal brugerne være forsigtige.

“Ved liquid staking interagerer brugerne med flere smart contract-lag, hvilket udsætter dem for potentielle fejl. Brugernes grundige research er derfor afgørende.

Derudover advarede Binance om, at udsving i markedspriser kan føre til uoverensstemmelser mellem liquid staking tokens (LST) og de underliggende tokens, hvilket ofte skyldes komplikationer med smart contracts.

Top  Kraken samarbejder med britisk politi om at returnere £2 millioner værd af stjålet krypto til svindlens ofre

Den liquide staking revolution: Helios strategiske skift mod DeFi-transformationen

Liquid staking er den kommende omvæltning inden for DeFi-branchen. Det er en decentral finanstjeneste, der giver brugerne mulighed for at få afkast samtidig med at opretholde likviditeten af ​​tokens. Tokens bliver staket for at modtage forskellige repræsentative tokens – liquid staking tokens (LSTs) – der kan anvendes inden for DeFi.

Den største staking-platform på Ethereum er Lido Finance. Den tilbyder brugerne staked Ethereum (stETH), når de indbetaler deres ETH gennem protokollen.

Binance Labs udtrykte optimisme over for liquid staking, også kendt som Liquid Staking Derivative Finance eller “LSDfi-protokoller”.

En talsperson fra Binance Labs sagde i en e-mail: “LSDfi-protokoller har skabt nye muligheder for LST-indehavere, der søger afkast. De har for nylig oplevet en betydelig vækst i Total Value Locked (TVL). Ved at udvide anvendelsesmulighederne for liquid staking tokens kan LSDfi accelerere væksten af liquid staking ved at opfordre til mere staking for at opnå højere kapitaleffektivitet.”

Helio Protocol er rangeret som nummer 13 inden for DeFi på BNB Chain med 11.000 HAY-indehavere og et TVL-volumen på $300 millioner.

Med støtte fra Binance Labs og fokus på innovativ liquid staking stræber Helio efter at få en betydelig tilstedeværelse inden for DeFi.

Binance Labs’ talsperson forklarede: “Helio vil starte på Ethereum og derefter fokusere på store L2-netværk som Arbitrum og Zksync.”

Helio Protocols seneste tiltag på dette område har virkelig været transformative.

Efter fusionen med Synclub har Helio revideret deres BNB-indskud. Disse indskud bliver nu sømløst konverteret til en række forskellige LSTs som AnkrBNB (ANKR), snBNB (Synclub), BNBx (Stader) og stkBNB (Pstake).

Top  Unionen ønsker at begrænse kryptosektoren for at bekæmpe hvidvask af penge: Hidtil uset debat i Bitcoin-Tyskland

Denne innovation giver brugerne mulighed for at tilbagekalde ethvert ønsket LST og øger dermed likviditeten og brugbarheden af deres stakede aktiver.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button