Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Binance planlægger at trække fuld support for BUSD tilbage inden 2024

Binance to Drop Support for BUSD Stablecoin by 2024

Binance har annonceret, at de har til hensigt at afnotere otte Binance USD (BUSD) handelspar som en del af en bredere plan om at trække fuld støtte til stablecoin tilbage inden 2024.

I en blogpost onsdag afslørede virksomheden, at Binance Margin vil suspendere AMB/BUSD, DASH/BUSD, FIDA/BUSD, HARD/BUSD, HOT/BUSD, IOST/BTC, NULS/BUSD, PORTO/BUSD og REQ/BUSD isolerede margenlån inden for begyndelsen af september.

Disse handelspar vil blive fjernet fra både Binance’s isolerede marginmarked og krydsmarginmarked den 7. september kl. 06:00 (UTC).

Børsen tilføjede, at den vil lukke brugernes positioner, udføre en automatisk afregning og annullere alle ventende ordrer på disse handelspar inden den 9. september.

Under afnoteringsproceduren har Binance rådet brugerne til at lukke alle åbne positioner og overføre deres aktiver fra margenwallets til spotwallets for at undgå potentielle tab.

Børsen har ikke angivet en specifik årsag til at afnotere otte BUSD-par samtidigt.

Dog antyder rapporter, at beslutningen er en del af en større plan for Binance om at fuldstændig droppe støtte til stablecoin inden 2024.

I en nylig tweet delte Nu Brave, en prominent krypto-influencer på X, at Binance sendte en pop-up-meddelelse til sine brugere, hvor de hævdede, at børsen gradvist vil ophøre med at understøtte BUSD indtil 2024.

“Tilsvarende en officiel meddelelse på krypto-børsen Binance’s app, dukker der en meddelelse op for brugerne om, at de stopper med at understøtte BUSD i 2024,” sagde Brave i tweeten.

Paxos stopper støtte for BUSD inden 2024

Tilbage i februar pålagde New York Department of Financial Services (DFS) Paxos, en kryptovirksomhed, der udsteder stablecoin, at stoppe med at udstede BUSD-tokens.

I en forbrugeradvarsel sagde DFS, at de udstedte ordren “som følge af flere ubesvarede spørgsmål vedrørende Paxos’ overvågning af deres forhold til Binance.”

Det kom senere frem, at SEC havde udstedt en Wells Notice til Paxos og planlagde at sagsøge virksomheden over deres udstedelse af BUSD. Myndigheden hævdede, at BUSD betragtes som en uregistreret sikkerhed.

Efter reguleringstiltaget annoncerede Paxos, at de ville “afslutte deres forhold til Binance” og ville stoppe med at udstede nye BUSD-tokens fra den 21. februar.

Dog vil virksomheden fortsat understøtte og indløse tokens frem til mindst februar 2024.

Det er værd at bemærke, at BUSD’s markedsværdi har taget en hårdt slag efter reguleringstiltaget.

Siden begyndelsen af året er BUSD’s markedsværdi faldet med over 80%, fra $16,13 milliarder den 9. februar til den nuværende værdi på $3,1 milliarder.

På den anden side har Tether (USDT), den største stablecoin på markedet, nået en ny rekordhøj markedsværdi på over $83,2 milliarder.

Stablecoin’en formåede at genskabe de $20 milliarder i markedsværdi, som den havde mistet efter sammenbruddet af rivalen TerraUSD sidste år.

Exit mobile version