Krypto News

Binance.US genoptager bankeinzahlinger takket være partnerskab med MoonPay efter SEC-uro

Binance.US genoptager bankeinzahlinger takket være partnerskab med MoonPay

Binance.US, der er en kryptobørs baseret i USA, har annonceret, at de igen tillader bankeinzahlinger. Denne funktion blev midlertidigt suspenderet den 9. juni på grund af reguleringsmæssige bekymringer fra SEC (Securities and Exchange Commission).

Bankeinzahlungen wieder möglich dank Partnerschaft mit MoonPay

Binance.US har etableret et partnerskab med MoonPay for at muliggøre bankeinzahlinger igen. MoonPay er en global kryptorelateret betalingsvirksomhed, der giver brugerne mulighed for at foretage kryptovaluta-indkøb med kreditkort og bankoverførsler. Gennem samarbejdet mellem Binance.US og MoonPay håber de at kunne tilbyde brugerne en mere problemfri oplevelse ved indskud og udbetalinger.

Suspensionen af bankeinzahlinger skyldtes regulering fra SEC

Suspenderingen af bankeinzahlinger var en midlertidig foranstaltning truffet af Binance.US som reaktion på en advarsel og undersøgelse fra SEC, det amerikanske tilsynsorgan for værdipapirer. SEC havde rejst bekymringer omkring manglende overholdelse af visse reguleringsmæssige krav fra Binance.US.

Den midlertidige suspendering af bankeinzahlingerne var et forsøg på at samarbejde med SEC og adressere de regulatoriske spørgsmål. Gennem partnerskabet med MoonPay har Binance.US håbet at adressere disse bekymringer og forhåbentlig genvinde fuld funktionalitet.

Fremtiden for Binance.US

Partnerskabet med MoonPay er en indsats fra Binance.US om at opbygge et mere regulatorisk overensstemmende miljø og forbedre brugeroplevelsen. Ved at samarbejde med et globalt betalingsfirma som MoonPay håber Binance.US på at kunne tilbyde flere muligheder for brugerne og øge tilliden til deres platform.

Binance.US forsætter med at arbejde tæt sammen med SEC for at sikre overholdelse af de nødvendige regulatoriske krav. Ved at adressere SEC’s bekymringer og samarbejde med tilsynsmyndighederne sigter Binance.US mod en mere stabil og bæredygtig fremtid på det amerikanske marked.

Top  Vitalik Buterin afslører, at en stor del af kryptosamfundet ikke respekterede Sam Bankman-Fried, som beskrevet i mainstream medierne

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button