BitcoinKrypto News

Bitcoin-Anleger bleiben trotz turbulentem Kryptomarkt langfristig optimistisch

Bitcoin-analyse: Investorernes langsigtede optimisme på trods af markedets volatilitet

Det er ingen hemmelighed, at kryptomarkedet har været turbulent i 2023, og selv den mest værdifulde kryptocurrency efter markedskapitalisering, Bitcoin, har ikke været forskånet. Men her er, hvad markedsindikatorer viser – Bitcoin-investorer er stadig optimistiske på lang sigt.

Da prisen på Bitcoin konstant svinger, og handelsvolumen til tider falder, er det forventet, at der kan opstå negativ stemning blandt handlende og investorer.

Men ifølge On-Chain-metrikerne tyder det på, at det modsatte er tilfældet. Ifølge data fra Glassnode, en førende On-Chain-platform, er Bitcoin-investorerne forblevet loyale under markedets kaos.

Især er mængden af Bitcoin på kryptobørserne faldet betydeligt i de seneste år. Ifølge Glassnode-data er det nået det laveste niveau i 5 år. Der estimeres at være 2.280.636.886 bitcoins tilbage på børserne.

Mens beholdningerne på børserne falder, fortsætter antallet af bitcoins akkumuleret af investorerne med at stige. Typisk er det langsigtede investorer, der er involveret i denne trend.

Den vedvarende nedgang i beholdningerne på børserne indikerer også, at antallet af tilgængelige mønter på børserne falder. Det kan betyde, at efterspørgslen stiger, mens udbuddet fortsætter med at falde. På lang sigt kan dette skubbe Bitcoin-kursen yderligere opad.

Lader Bitcoin volatiliteten bag sig?

Interessant nok er antallet af saldo-adresser steget markant. Ifølge On-Chain-metrikerne har det nået et all-time high på 47.961.738. Dette skete kort tid efter den tidligere rekord på 47.948.569, der blev registreret tidligere på året. Dette indikerer, at 13.169 Bitcoin-investorer har øget deres beholdninger betydeligt inden for en kort periode.

Top  Ethereum får 15,4 millioner nye brugere i 2023 og stiger i kurs væsentligt - Hvad betyder det for fremtiden?

Også Bitcoin-minerne bremser ikke den akkumuleringsproces. Da minerne er en vigtig driver for Bitcoin-kursen, kan deres adfærd give en indikation af den potentielle langsigtede udvikling for Bitcoin. Ifølge Glassnode har bitcoin-minernes saldo nået en månedlig højde på 1.829.644,680.

På den anden side handles Bitcoin til 29.395 dollars. Den har løftet sig fra sine ugentlige tab og befinder sig nu i positivt territorium. Mens salgspresset er steget i løbet af ugen, kæmper Bitcoin-bullerne stadig for at genvinde 30.000-dollar-marken.

I mellemtiden har Glassnode fremsat nogle bemærkelsesværdige udtalelser om den vedvarende volatilitet på markedet i deres seneste On-Chain-newsletter. Ifølge dem kan volatiliteten for Bitcoin hurtigt aftage.

I nyhedsbrevet står der: “Bitcoin-priser er berygtede for deres volatilitet, men markedet oplever for øjeblikket ekstrem volatilitetskomprimering. Mens det kan afspejles i optionsmarkedet, indikerer det, at Bitcoin enten ikke længere er berygtet volatil… eller at volatiliteten kan være forkert vurderet.”

Med disse oplysninger er det tydeligt, at langsigtede Bitcoin-investorer fortsat er optimistiske, selvom volatiliteten på markedet kan være en bekymring.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button