Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin (BTC) forventes at komme “tilbage på sporet” og opnå gevinster på over 100 %, som en kryptoekspert forudsiger.

Bitcoin (BTC) bald wieder „in der Spur“? – Experte prognostiziert Rückkehr zur „Verdoppelung“

Bitcoin vil “finde vej” og opleve kursgevinster på over 100%, ifølge en kryptoekspert. Dan Morehead, CEO for investeringsfirmaet Pantera Capital, spår denne opsving for den førende kryptocurrency i et interview med CNBC. Bitcoin-kursen afsluttede oktober med en stigning på 29%, hvilket var den næsthøjeste stigning i 2023 og det højeste på 18 måneder.

Samtidig vurderer Morehead, at aktiemarkedet er “massivt overvurderet”. Han påpeger, at kurs/indtjening-forholdet er det samme som ved faldende rentesatser, selv om rentesatserne nu er høje og stigende. Han mener, at aktiemarkedet burde være 23% lavere end dets nuværende niveau. Morehead henviser til den dårlige økonomiske situation i USA, hvor rentesatserne er på det højeste niveau i over 2 år. Han understreger dog, at han ikke forventer et pludseligt fald på 43%, men påpeger, at der har været to perioder på 13 år, hvor aktiemarkedet har været næsten uændret.

Morehead har en positiv holdning til Bitcoin og den førende altcoin Ethereum. Han forventer, at Bitcoin vil fortsætte sin væksttendens og fordoble sit værdi hvert år. Han nævner, at Bitcoin historisk set har haft en årlig vækst på 145%.

Selvom Bitcoin forventes at opleve højdepunkter i fremtiden, spekulerer nogle eksperter på, om der vil komme yderligere nedture før ‘Halving’ i 2024. Kryptoanalytikeren Filbfilb fra DecenTrader antyder, at der muligvis vil være en større nedtur i marts næste år, umiddelbart før ‘Halving’. Om dette vil være relateret til normaliseringen af aktiemarkedet er dog uklart. Tidligere har Bitcoin vist en positiv korrelation til aktiemarkedet, men ifølge kryptoanalytikerne fra Santiment er den korrelation nu brudt, hvilket kan være et tegn på en kommende opadgående trend.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version