Krypto News

Bitcoin (BTC) holder volatiliteten nede og venter spændt på den næste store bevægelse

Bitcoin (BTC) forbliver stabil og har minimal volatilitet den 12. august. Markedet venter spændt på den næste store bevægelse i kursen. Selv efter offentliggørelsen af nye amerikanske økonomiske data i løbet af ugen har den førende kryptocurrency holdt sig tæt på $29.500. Analytikere forudsiger en klassisk afslutning på ugen og peger på en pris på $29.465 for CME Bitcoin futures som en mulig retningsangiver for markedet.

Erfarne observatører har været overraskede over det manglende kursbevægelse i løbet af ugen. Michaël van de Poppe, ekspert hos Cointelegraph, beskriver den nuværende situation som “meget usædvanlig” og fortsætter med at tro på en opadgående tendens. Han mener, at bunden er dannet, og at der ikke vil være nogen større tilbagegang. Han planlægger at købe mere, hvis prisen falder til $28.200, og forventer en ægte fest, hvis den stiger over $29.700.

Maartunn, analytiker hos CryptoQuant, ser på handelsplatforme og bemærker, at flere store investorer opretter long-positioner. Derudover konkluderer analytikerne fra Material Indicators, baseret på Binance’s Bitcoin-orderbøger, at markedet vil forblive inden for den aktuelle prisinterval indtil slutningen af ugen eller begyndelsen af næste uge.

Selvom der er enighed om den lave volatilitet, er der forskellige meninger om, hvordan markedet vil reagere. Nogle tror, at manglen på volatilitet vil føre til en eksplosiv breakout, mens andre mener, at den lave volatilitet vil fortsætte, hvilket skaber en tickende bombe for bjørnene.

I tidligere tilfælde af historisk kompression har Bitcoin- kursen oplevet en eksplosiv stigning. Nogle handlende mener derfor, at den nuværende lave volatilitet er et tegn på et forestående stort prisudbrud.

Top  SEC dropper sag mod Ripple CEO Brad Garlinghouse og bestyrelsesformand Chris Larsen - XRP stiger med næsten 7 procent

I konklusionen kan det siges, at Bitcoin-kursen forbliver stabil og har minimal volatilitet den 12. august. Analytikere har forskellige meninger om den næste bevægelse i kursen, men der er enighed om, at den lave volatilitet kan føre til en eksplosiv breakout, baseret på tidligere historisk kompression. Investorer og handlende følger nøje med og venter på den næste store retningsændring for Bitcoin.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button