Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin (BTC) Preissturz: Experten glauben, dass die Korrektur Teil des Marktzyklus ist und Altcoins in einen weiteren Bullenmarkt treiben könnte

Bitcoin auf dem Weg zu 1 Mio. $ bei Kriegs-Inflation

Bitcoin (BTC) Pris falder med 7 % og trækker altcoins ned

## Bitcoin-priskorrektion

Bitcoin (BTC) oplevede en stærk korrektion den 11. december, hvilket resulterede i et fald på 7 % og slettede gevinsterne fra de foregående syv dage. Den kraftige priskorrektion pressede BTC ned på et firemånederslav på $41.329.

Efter Bitcoin-priskorrektionen oplevede altcoins også et prisfald, hvor mange af dem var to-cifrede. Markedseksperter og analytikere mener dog, at det seneste prisfald er en del af den vedvarende priscyklus, og efter to måneder med opadgående tendens, er en korrektion ikke overraskende.

### Analytikernes synspunkt

Kryptoanalytiker og medstifter af Reflexivity Research, Will Clemente, påpegede, at korrektioner og markedsvolatilitet skiller de svage hænder fra og afkøler de højt gældsatte kryptomarkeder.

Analytikeren Hitesh.eth pegede på On-Chain-data, der indikerer, at konti med mere end 1 BTC fortsat køber BTC og akkumulerer hvaler. Institutionel tilstrømning og stigende interesse fra finansielle giganter forud for den vigtige halvering af Bitcoin-belønningen i april 2024 har skabt momentum for BTC.

## Fremtidsudsigter

Efter det seneste prisfald mener nogle, at altcoins nu kan gå ind i endnu en bull-marked. Det forventes, at det vil tage lang tid, før Bitcoin genoptager sin opadgående trend, da Bitcoin-dominansen har nået sit højdepunkt.

Den stærke markedsnedgang den 11. december førte også til likvidation af krypto-leverage-positioner til en værdi af over 400 millioner dollars, hvilket renser markedet. Imidlertid har Bitcoin-prisen sidenhen genoprettet sig til over 42.000 dollars.

I lyset af den seneste udvikling og analytikernes vurderinger forventes det, at kryptovalutamarkedet vil bevæge sig ind i en ny fase med spændende perspektiver for investorer.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version