Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin Cash (BCH) erlebt deutlichen Anstieg nach Bitcoin Preisanstieg – Analyse und Prognose

CME steigt auf und sichert sich den zweiten Platz im Bitcoin-Futures-Handel

Bitcoin Cash (BCH) og dens betydelige stigning

Bitcoin Cash (BCH) var blandt de altcoins, der oplevede betydelige gevinster efter Bitcoins stigning til over 66.000 $ den 14. oktober. Mens Bitcoin (BTC) steg på baggrund af nye spotindstrømninger fra børshandlede fonde (ETF) på over 555 millioner dollars, fulgte Bitcoin Cash efter med en to-cifret stigning.

En stigning på 15 % for BCH

Bitcoin Cashs pris steg til 370 $ på Coinbase, med en dagsafslutning på over 369 $ og en betydelig dagsgevinst på 15 %. Data fra Coinglass viser, at BCH-tyrene nød godt af denne opadgående bevægelse, da de shorts, der blev likvideret, oversteg 1 million dollars. Derudover steg det åbne interesse med 26 % og nåede over 236 millioner dollars.

Stemningen omkring “Uptober og US-valg”

Blandt de bullish katalysatorer er de stigende spekulationer om en sejr til Donald Trump ved de kommende US-valg, centralbankernes pengepolitik og efterspørgslen fra nye investorer, der ikke vil gå glip af den næste bull run. På baggrund af denne “Uptober”-stemning forudsiger analytikere, at Bitcoin inden for de kommende måneder kan overstige sit tidligere all-time high. Analystene fra QCP Capital bemærkede i en Telegram-post, at Bitcoin tendensmæssigt har rallyet op før valgdagen i tidligere valgcykler, efterfulgt af en markant opadgående bevægelse i de efterfølgende to til tre måneder.

Den seneste tilstrømning af over 555 millioner dollars til spot-Bitcoin-ETF’er, der fandt sted samtidig med Bitcoins prisstigning, kan indikere en lignende opadgående tendens. Handelsplatformen for digitale aktiver og market maker, QCP, har fremhævet dette i deres seneste fund den 15. oktober. Denne udsigt antyder, at Bitcoin Cash har yderligere gevinstpotentiale og kan fortsætte med at stige i værdi.

Exit mobile version