AltcoinsKrypto News

Bitcoin Cash stiger 21% efter Grayscale’s sejr mod SEC – men er der muligvis salgspress?

Bitcoin Cash stiger efter Grayscale-sejr mod SEC

Bitcoin Cash (BCH) var en af de største vindere tirsdag, efter at kryptovalutaen oplevede en betydelig stigning som følge af Grayscales sejr over den amerikanske børsmyndighed Securities and Exchange Commission (SEC). Prisen på Bitcoin Cash steg med bemærkelsesværdige 21 % til 228 USD, da markedet genovervejede nyheden om en mulig godkendelse af en Bitcoin ETF. Altcoin’en afsluttede dagen med en stigning på 18 %. Santiment delte en graf, der viste, at BCH var den kryptovaluta, der drog mest fordel af Grayscales nyhed.

Bitcoin Cash oplever et fald efter afvisning på nøgleområde

Dog viser en graf, at Bitcoin Cash oplevede et fald på 5 % den dag. Sælgerne ser ud til at overtage kontrollen efter afvisningen ved det kritiske horisontale niveau, der også markerede punktet for yderligere nedadgående bevægelser midt i august. Dagdiagrammet viser, at prisen stadig ligger over 100 SMA (Simple Moving Average), der giver støtte på omkring 198 USD. Den daglige Relative Strength Index (RSI) ligger også stadig over 50-niveauet. Der er dog tegn på muligt salgspress. De vigtigste prisniveauer, der bør overvåges, er 183 USD og 252 USD.

Positiv stemning tidligere i juni

I juni steg prisen på Bitcoin Cash også brat, da en række Wall Street-virksomheder indgav ETF-ansøgninger til brug af kryptovalutaer. Den positive stemning, der blev udløst af BlackRock, resulterede i, at prisen på Bitcoin nåede over 31.000 USD og Bitcoin Cash over 329 USD. Dette blev delvist drevet af lanceringen af EDX Markets, en kryptobørs støttet af Fidelity. BCH var en af de fire kryptoaktiver, der blev understøttet af EDX Markets.

Top  Bitcoin und Kryptomarkt in Turbulenzen: Experten warnen vor unsicherer Zukunft

Bitcoin Cash påvirket af markedshændelser og reguleringsudviklinger

I det store hele forbliver Bitcoin Cash en interessant kryptovaluta, der påvirkes af aktuelle markedsbegivenheder og reguleringsudviklinger. Det vil være interessant at se, hvordan prisen udvikler sig i de kommende dage og uger.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button