Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-Dominanz erreicht Höchststand seit April 2021 – Was bedeutet das für den Krypto-Markt?

Argentina's E-Commerce Giant MercadoLibre Reports $21 Million in Customer Crypto Assets

Bitcoin-Dominansen rammer højeste niveau siden april 2021

## Bitcoin-Dominans stiger markant
Ifølge data fra TradingView ligger Bitcoin-Dominansen i skrivende stund på 58 procent, hvilket er det højeste niveau siden april 2021. Dette fremstiller en betydelig stigning sammenlignet med de 40 procent, der blev observeret efter FTX-kollapset i november 2022.

### Hvad er Bitcoin-Dominans?
Bitcoin-Dominans refererer til den procentvise andel af Bitcoin i forhold til den samlede markeds værdi af krypto-markedet. En analyse foretaget af “Rekt Capital” afslører, at Bitcoin-Dominansen ved ugens afslutning på 57,68 procent, hvilket er det højeste niveau i de sidste fem år. Sidst nåede den 7-dages værdi for krypto-lederen til 71 procent i april 2019.

### Bitcoin styrker positionen
Med den stigende Bitcoin-Dominans udbygger BTC sit forspring frem for ETH, og en mulig “Flippening” synes at være langt ude i horisonten. Endnu mere bemærkelsesværdigt er det faldende forhold mellem Ethereum og Bitcoin, hvor Ethereum nu nærmer sig et lavpunkt på tre år.

## BTC på toppen
Den samlede markeds kapitalisering af krypto-markedet løber op i omkring to billioner amerikanske dollars, hvor BTC alene har en værdiansættelse på 1,16 billioner amerikanske dollars. Bitcoin fortsætter dermed sin dominerende position på markedet, mens Ethereum ser ud til at kæmpe med en nedadgående kurs.

Bitcoin-Dominansen har gjort historie ved at overstige 57,68 procent i en ugentlig lukning, hvilket ikke er set siden april 2019. Dette kunne være starten på en længere periode med stigende dominans for Bitcoin, som tidligere har nået op til 71 procent efter lignende lukninger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version