Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin: Er det nu det rigtige tidspunkt at investere?

S Korean Crypto Crime Investigators ‘Overloaded’

Bitcoin: Er det nu et godt køb?

Mens Bitcoin (BTC) faldt tilbage til området på 41.000 dollar efter en bullish breakout, der midlertidigt overskred prisgrænsen på 44.000 dollar, spekulerer cryptocurrency-handlere og investorer nu på, om det er en god tid at købe nogle af de vigtigste decentrale finansielle (DeFi) aktiver.

Konkret påpeger krypto-handelsekspert Michaël van de Poppe, at for at komme sig fra omkring 39.500-40.000 dollar og hoppe tilbage over 42.000 dollar, skal Bitcoin forblive i højere tidsrammer over området mellem 36.500 og 38.000 dollar.

Bitcoin-Wale ser ud til at udnytte lejligheden til at øge deres beholdninger af den største cryptocurrency på markedet, mens ‘Buy the Dip’-stemningen fører til en stigning i virksomheder, der holder mere end 1000 BTC.

Under det seneste kraftige fald i markedet var der stigninger i ‘Buy the Dip’-ropene, hvilket indikerede en vis overivrig og FOMO i forhold til de lave priser ifølge cryptocurrency-analyseplatformen Santiment.

Ved redaktionens afslutning blev Bitcoin handlet til en pris på 41.874 dollar, hvilket repræsenterede et fald på 0,29 % i de sidste 24 timer og en stigning på 0,02 % i de sidste syv dage. Månedens diagram viste en stigning på 13,11 %.

Alt i alt kan der stadig være tid til at udnytte det seneste fald og samle mere Bitcoin, før det forventes at nå nye højder med det nærliggende nye år, forventningen om godkendelse af den første Spot Bitcoin Exchange-Traded Fund (ETF) og halveringseventet i april 2024.

**Ansvarsfraskrivelse:** Indholdet af denne artikel bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Investering er spekulativ, og din kapital er i fare.

Kilde: Coinphony.

Exit mobile version