BitcoinKrypto News

Bitcoin erobrer 62.000$ tilbage efter katastrofal start på ugen – Bullen forventes at trække kursen op til 63.500$

Bitcoin på vej tilbage mod tidligere højder

Efter at have nået et seks-ugers lavpunkt på $58.400 på mandag, formåede Bitcoin at hoppe tilbage ved $62.000, da Relative Strength Index (RSI) viste “overkøbte” signaler og nåede det laveste niveau i over et år. Nogle eksperter forudsiger, at hvis Bitcoin formår at holde sig over $62.000, vil kursen stige til $63.500 i weekenden.

Bitcoin havde en dårlig start på ugen, men formåede at komme sig tirsdag og erobre $62.000-mærket tilbage. Analytikere forventer, at bullerne vil komme ind og bringe kursen tilbage op mod slutningen af ugen.

Kursen for BTC ligger nu på $61.343, hvilket er en let tilbagegang fra det daglige højdepunkt på $62.322. Investorer, der blev skræmt af faldet mandag, har endnu ikke genindtrådt på markedet. Handelsvolumen faldt med 33% og nåede 26,3 mia. dollars.

Efter at have ramt under $59.000 fra $64.000 søndag aften, er Bitcoin kommet sig fra sit dyk og viser tegn på styrke. En analyst twitterede positivt om situationen og forudsagde en mulig kursstigning til $63.500 inden ugens udgang.

Der er tegn på, at Bitcoin stadig har sin bedste tid foran sig. Relative Strength Index (RSI), der evaluerer markedsudviklinger for at bestemme om en aktiv er overkøbt eller oversolgt, viser et lavt niveau, hvilket ikke er set i lang tid. Crypto Fear and Greed Index viser ligeledes en lav frygt for investorerne.

Kendte personligheder som finansforfatter Robert Kiyosaki og tech-entusiast Michael Dell støtter stadig Bitcoin og opfordrer investorer til at holde fast i deres positioner. Det ser ud til, at Bitcoin er på vej tilbage, og det vil være interessant at se, hvordan kursen udvikler sig i den kommende tid.

Top  Risiko for øget volatilitet på kryptomarkedet på baggrund af eskalerende konflikt i Mellemøsten og stigende oliepriser

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button