BitcoinKrypto News

Bitcoin-Ertragskonto-kunder støder på høje tab efter insolvens hos Celsius Network og Nuri GmbH – hvad er deres rettigheder?

Bitcoin-Ertragskonto-kunder står over for store tab efter Insolvenz

Kunder af det såkaldte “Bitcoin Ertragskonto”, markedsført og formidlet af Berlin-baserede Nuri GmbH, oplever store tab efter insolvensen af Celsius Network og Nuri GmbH selv.

Retssager indgivet af Dr. Späth & Partner Rechtsanwälte mbB

Dr. Späth & Partner Rechtsanwälte mbB med base i Berlin repræsenterer allerede adskillige investorer af det såkaldte Bitcoin Ertragskonto. Retssagen blev indgivet mod Solaris SE (som retsnævneren for Solaris Bank AG) ved Landgericht Berlin. Nuri havde i “Sonderbedingungen” for Bitcoin Ertragskonto selv påpeget, at Nuri kun skulle handle som mægler for solarisBank som kontraktligt bundet mægler i henhold til § 2 afsnit 10 KWG.

Potentielle grundlag for erstatningskrav

Dr. Späth & Partner Rechtsanwälte mbB mener, at kunder af Bitcoin Ertragskonto har flere potentielle grundlag for erstatningskrav:

  1. Nogle kunder hævder, at de ikke var klar over, at deres Bitcoin blev overført til det (nu insolvente) amerikanske firma Celsius Network i stedet for at være hos Nuri GmbH.
  2. Nogle kunder blev angiveligt lovet en årlig fortjeneste på ca. 3%, og troede derfor, at det var en sikker investering.

  3. Nogle kunder hævder, at de blev informeret om, at der var en indskydergaranti på Bitcoin Ertragskonto.

  4. “Kick-back”-rechtsprechung des BGH (German Federal Court of Justice) kan muligvis også være relevant, især hvis kunden ikke blev informeret om tilbagebetalinger, der skulle være oplysningspligtige.

  5. Der er også spørgsmål om, hvorvidt Nuri GmbH ordentligt undersøgte rimeligheden af investeringen i Bitcoin Ertragskonto.

Top  Institutionelle investorer får afgørende indflydelse på Bitcoin-kursen - Hvad betyder det for markedet?

Kontakt Dr. Späth & Partner for at undersøge erstatningskrav

Investorer af Bitcoin Ertragskonto opfordres til at overveje at kontakte Dr. Späth & Partner Rechtsanwälte for at undersøge eventuelle erstatningskrav. Det er vigtigt at være opmærksom på eventuelle forældelsesfrister, der kan indtræffe ved udgangen af 2023.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button