Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin ETF i USA: SEC finaliserer planer med børserne

Argentina's E-Commerce Giant MercadoLibre Reports $21 Million in Customer Crypto Assets

Bitcoin ETF i USA: Kan godkendelse være på vej?

Er den første Bitcoin Spot ETF i USA ved at blive en realitet? Ifølge en kendt journalist er den amerikanske tilsynsmyndighed SEC i finaliseringsmøder med børserne i New York og Chicago.

### SEC nærmer sig godkendelse
Eleanor Terrett rapporterer, at SEC i dag finaliserer planerne med børserne, hvor krypto-fondene skal noteres. Møderne inkluderer Nasdaq, CBOE og NYSE, og det forventes, at de skal kommentere på ansøgningerne fra Bitcoin Spot ETF-udstedere.

### Forventninger til godkendelse
Ekspertise på området har ventet på godkendelsen af Bitcoin-fondene fra 8. til 10. januar. Der er stor optimisme på kryptomarkedet, da der forventes milliarder af dollars at strømme til markedet gennem de nye investeringsmuligheder. ETF’erne er primært interessante for institutionelle investorer.

### Beretning imødegår kritik
Terretts rapport imødegår den seneste kritik fra krypto-selskabet Matrixport. Deres analytiker Markus Thielen offentliggjorde en rapport, der modsætter sig godkendelsen af Bitcoin Spot ETF’erne.

Dog indikerer den øgede dialog mellem SEC, formueforvaltere og børsoperatører, at godkendelsen er på vej. Det er derfor langt mere sandsynligt, at debatterne finder sted som forberedelse til godkendelsen, snarere end at afvise den.

### Forventninger til Bitcoin-kursen
Efter godkendelsen forventer analytikere en hurtig stigning i Bitcoin-kursen til 50.000 dollars. Analytikere hos CryptoQuant forventer endda, at Bitcoin i det kommende bull-marked kan nå en værdi på 160.000 dollars per Bitcoin.

Det er tydeligt, at der er stor spænding omkring den potentielle godkendelse af Bitcoin Spot ETF’erne i USA, og det vil være interessant at følge udviklingen i de kommende dage.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version