BitcoinKrypto News

Bitcoin-ETF: SEC Zeitfenster geöffnet for godkendelse af Spot Handel

Bitcoin (BTC) og kommende muligheder for investering

Fra den 8. til den 17. november er der et vindue, hvor US Securities and Exchange Commission (SEC) ifølge nogle analytikere kan godkende handel med Bitcoin (BTC). Dette er baseret på den fastsatte frist af SEC, hvor de har bestemt den 8. november som sidste dag for eventuelle modargumenter.

Analytikere forventer, at SEC muligvis vil godkende 12 aktuelle ansøgninger om Bitcoin-ETF, herunder BlackRock iShares Spot Bitcoin ETF og omdannelsen af Grayscale Bitcoin Trust. Denne godkendelse vil åbne op for en bredere gruppe af investorer for at kunne investere i Bitcoin gennem ETF’er uden at skulle holde kryptovalutaen selv.

Bitcoin (BTC) er netop nået til et nyt højdepunkt for 2023 med en kurs på 36.691 USD. Denne stigning understreger investorernes tillid til den største kryptovaluta i verden, og forventningen til Bitcoin Spot-ETF’erne er formodentlig årsagen til denne stigning.

Ifølge James Seyffart fra Bloomberg Intelligence er sandsynligheden for godkendelse inden den 10. januar på 90%, og det antydes, at de nuværende ansøgere kan modtage en kollektiv godkendelse.

Den generelle konsensus på markedet er, at Bitcoin-ETF’en i USA snart vil blive godkendt. Derudover vil den positive sæsonmæssighed i slutningen af året også have en positiv indvirkning på Bitcoin-kursen.

Samlet set tyder markedets adfærd og den positive stemning på kryptomarkedet på, at Bitcoin-kursen vil fortsætte sin stigning.


Køb Bitcoin (BTC) og andre kryptovalutaer hos vores anbefalede platform Bitvavo og få en velkomstbonus på 10 €!

Top  AI kan revolutionere betalingssystemet i Indien med samtalebetalinger på mobiltelefoner

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button