Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin ETF’er tæt på godkendelse af SEC, mens Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) oplever stigende efterspørgsel – Oversigt over markedssituationen og potentiel kursstigning.

Nach BlackRock: Auch Ark Invest Bitcoin-Spot-ETF taucht auf DTCC-Website auf

Bitcoin Spot-ETFs snart en realitet

Det amerikanske marked for kryptovalutaer ser ud til at være på vej mod en stor forandring. Efter at BlackRocks Bitcoin Spot-ETF blev listet på DTCC-website, viser det sig nu også, at Ark Invests ETF er blevet registreret der. Selvom DTCC-registreringen ikke betragtes som en officiel bekræftelse, tolker krypto-communityet det som et tegn på, at godkendelsen fra det amerikanske børsopsyn kun er en formalitet væk, og at disse fonde snart vil blive en realitet.

Spot-ETFs er ved at skabe stor opmærksomhed på kryptomarkedet. Disse vil gøre det muligt at handle den største kryptovaluta uden for kryptobørserne. BlackRock, Ark Invest og mange andre virksomheder, der venter på godkendelse, vil blive tvunget til at købe Bitcoin i stor stil for at sikre, at Spot-ETFs er korrekt sikret. Som følge heraf vil efterspørgslen på Bitcoin stige, samtidig med at udbuddet falder på grund af den kommende halvering af belønningerne for minedrift. Dette cenaris er ideelle for en potentielt stigende kurs.

Selvom der har været gevinster på næsten 20% inden for de sidste 7 dage, har der været nogle profitoptagelser i løbet af de seneste 24 timer, hvilket har stabiliseret Bitcoin-kursen omkring $34.000. En stabiliseret kurs er vigtig for at sikre en sund stigning. Hvis Bitcoin kan danne en ny base i dette niveau, kan vi se kursen nå op til $40.000.

Eksperter mener, at hvis Spot-ETFs får godkendelse af SEC, kan kursen potentielt stige meget hurtigt. Nogle mener, at Bitcoin kunne nå $100.000, før det næste halveringsevent finder sted. Om dette sker, er stadig uvist.

Altcoins har også nydt godt af den bullish stemning på markedet og har oplevet store gevinster i den seneste uge. Det samme gælder for den nye Bitcoin Minetrix ($BTCMTX), der er tæt på at nå $2,5 mio. i forsalg takket være sit Stake to Mine-koncept.

Bitcoin Minetrix introducerer en ny platform, der tillader investorer at deltage i Bitcoin-minedrift uden at skulle investere i dyr hardware. Tidene, hvor man kunne mine Bitcoin fra en almindelig bærbar computer, er forbi. Nu bygges der store datacentre til dette formål, hvilket små investorer og private personer ikke har råd til. Bitcoin Minetrix giver alle adgang til at deltage igen.

Dette muliggøres gennem cloud mining, hvor man lejer hashpower fra en cloud-udbyder. De mined Bitcoin overføres til lejeren. Der er dog mange tvivlsomme udbydere på dette område, der opretter komplekse kontrakter eller opkræver unødvendigt høje gebyrer. Bitcoin Minetrix løser dette problem.

For at deltage behøver man kun at eje og stake $BTCMTX-token. Derefter modtager man automatisk kreditter, som kan bruges til cloud mining. Fordelen ved Bitcoin Minetrix er, at man ikke behøver overføre penge til en tredjepart, som måske stikker af med pengene. Udviklerne forhandler allerede med cloud-udbydere, og investorer modtager miningkreditter som belønning for at stake deres $BTCMTX-tokens.

På grund af det kommende halveringsspørgsmål er der bekymringer om, hvor længe det vil være rentabelt at mine nye Bitcoin. Belønningerne halveres hvert fjerde år, og kursen kan ikke blive ved med at stige i samme takt. Selvom de nuværende forventninger er, at stigningerne vil opveje de lavere belønninger, er der stadig tvivl om, hvorvidt det er fordelagtigt at investere i minedriftsudstyr.

Ved at deltage i Bitcoin Minetrix undgår man risikoen for at skulle investere i dyr hardware. Investorer beholder deres $BTCMTX-tokens, som også kan stige i værdi. Miningkreditter udbetales kun som belønning til langsigtede investorer, der staker deres tokens. Derfor er der ingen ekstra udgifter for at deltage i Bitcoin-minedrift.

I forsalgsfasen modtager stakere allerede rewards i form af ekstra $BTCMTX-tokens inden projektet går over til fase det ‘Stake to Mine’. Allerede nu er mere end 161 millioner $BTCMTX-tokens blevet staket, og antallet stiger dag for dag.

Det store antal stakete tokens fører til, at det samlede udbud ved noteringen kan være lavere, mens efterspørgslen kan stige hurtigt, når den bliver handlet på en kryptobørs. Alt dette er med til at øge muligheden for en potentielt stigende kurs for $BTCMTX. Allerede nu har prisen for tokens i forsalget flere gange taget et spring opad, hvilket betyder, at tidlige købere allerede kan se en fortjeneste, når handlen starter.

Manuel Lippitz er iværksætter og administrerende direktør for Digi-Di GmbH og har været det siden 2019. Han opdagede sin passion for skrivning i en ung alder og har siden da gjort sin passion til sit erhverv. Hans fokusområder er kryptokurrencer, kunstig intelligens, iværksætteri, økonomi og ejendomme. Udover mange publikationer på anerkendte kryptowebsteder driver han også en ejendomsblog, en iværksætterblog og har udgivet en bog om kunstig intelligens.

Bemærk: Investering indebærer spekulation. Din kapital er i fare ved investering. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor handelen eller investeringerne beskrevet heri er forbudt, og den skal kun bruges af personer og på lovmæssig tilladte måder. Din investering er muligvis ikke beskyttet af investorbeskyttelse i dit land eller din bopælsstat. Udfør din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis at benytte, men vi kan modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.

Disclaimer: I tråd med Trust Projects retningslinjer forpligter BeInCrypto sig til objektiv og gennemsigtig rapportering. Artiklen sigter mod at levere nøjagtige og opdaterede oplysninger. Det anbefales dog, at læserne selv verificerer fakta, og at de konsulterer

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version